Facebook Pixel Πήρε το μήνυμα o Zιλμπέρτο!
| 2010-12-30 13:10:00

Πήρε το μήνυμα o Zιλμπέρτο!

Πήρε το μήνυμα o Zιλμπέρτο!

Ο Ζιλμπέρτο «ψάχνεται» για να βρει ομάδα, αφού έχει καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός δεν το θέλει. Ο sportdog γνωρίζει το θέμα και σας ενημερώνει…

Οι τυφλοί έχουν δει και οι κουφοί έχουν ακούσει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι το «τριφύλλι» δεν υπολογίζει τον 34χρονο άσο ενόψει της συνέχειας. Για να εξηγηθούμε: δεν εννοούμε από το καλοκαίρι και μετά, αλλά από τον προσεχή Γενάρη.

Το πρωί γράψαμε ότι ένα από τα πρώτα ραντεβού που θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Γόντικας, για να ενημερώσει αυτούς που δύσκολα θα συνεχίσουν στο «τριφύλλι», με τον Σίλβα να βρίσκεται στους πρώτους της ατζέντας.

Την ίδια ώρα που πληθαίνουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες από τη Βραζιλία (Γκρέμιο κ.α.) και την Αγγλία να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ενώ και το περασμένο καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί θέμα με την πιθανότητα να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της πατρίδας του.

Νέο ρεπορτάζ της «Record» αναφέρει ότι και οι Πόρτο και Μπενφίκα ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό… Φωνάζει, αλλά ποιος τον ακούει σε αυτή την ηλικία.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αναμένεται να λάβει από τον Παναθηναϊκό περισσότερα από ένα εκ. ευρώ. Θα βρεθεί ομάδα να του δώσει αυτά τα χρήματα για τρεις-τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης; Το «τριφύλλι», πάντως, ήδη ψάχνει σχετικά, έχοντας στείλει σαφέστατο μήνυμα προς τον Βραζιλιάνο σταρ. Το οποίο έχει ληφθεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags