Facebook Pixel To κατά Λουκάν πλάνο Τζίγγερ
| 2011-03-20 09:40:00

To κατά Λουκάν πλάνο Τζίγγερ

To κατά Λουκάν πλάνο Τζίγγερ

Το πιθανό "ναυάγιο" στο Δ.Σ. αναγκάζει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο διοίκησης, το οποίο ήδη λειτουργεί. Η ανανέωση του Βύντρα και η ικανοποίηση για Γόντικα.

Οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των μετόχων στο προσεχές Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρουσιάζεται να έχει στο μυαλό του ένα πλάνο διοίκησης του συλλόγου.

Μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι αυτό το πλάνο βρίσκεται ήδη σε ισχύ από τη στιγμή που όλα τα θέματα της ΠΑΕ τα τρέχει ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος είναι άνθρωπος του Τζίγγερ.

Οι δύο άνδρες έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος συμβουλεύεται για κάθε κίνησή του τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Πρώτη κίνηση του Γόντικα ήταν, άλλωστε, η ανανέωση του Λουκά Βύντρα και αυτό δεν μπορεί να έγινε χωρίς την έγκριση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αυτή η κίνηση όπως και η σύγκληση έκτακτου Δ.Σ., οι θεσμικές αλλαγές που πρότεινε ο Παναθηναϊκός πρόσφατα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η έγκριση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δείχνουν αν μη τι άλλο ότι μεγαλομέτοχος του συλλόγου δεν αφήνει -στην παρούσα φάση- τον Παναθηναϊκό στο έλεός του.

Κάπως έτσι αναμένεται να λειτουργούν τα πράγματα στην περίπτωση που δεν τα βρουν οι μέτοχοι. Με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να βάζει χρήματα σύμφωνα με το ποσοστό που θα κρατήσει και μπορεί να είναι το 30%.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε εποχή λιτότητας από τη στιγμή που κανένας δεν προτίθεται να βγει μπροστά.

Εξάλλου, το πλάνο αυτό διοίκησης δεν αποκλείεται να έχει επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα για τον οποίο υπάρχει δεδομένη ικανοποίηση από όλους τους μετόχους, μια και έχει βγάλει εις πέρας από τότε που ανέλαβε πολλά θέματα του συλλόγου με τελευταίο την ανανέωση του Βύντρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags