Facebook Pixel "Άντε, να τελειώνουμε!"
| 2011-03-20 10:40:00

"Άντε, να τελειώνουμε!"

"Άντε, να τελειώνουμε!"

Τη νίκη και μόνο θέλει ο Αβράμης στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός των "ερυθρόλευκων" έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι και όχι μόνο, στην τελόραση του "ΣΚΑΪ" και σχολίασε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Το πιστεύουμε όλοι μας και ήδη προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε αυτόν τον αγώνα για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι βέβαια ένα δύσκολο παιχνίδι, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που αρμόζει στην ομάδα του Ολυμπιακού με σκοπό να πάρουμε την νίκη που την θέλουμε πάρα πολύ".

Για το πως αντέδρασε η ομάδα στις πολλές αλλαγές, πέρυσι το καλοκαίρι: "Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Όλοι πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία τεράστια ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος. 'Έγιναν σημαντικές αλλαγές και αυτό ήταν ένα πράγμα που μας προβλημάτισε όλους, αλλά νομίζω ότι η ομάδα τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να το τελειώσει".

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε προέχει ο αγώνας με την ΑΕΚ. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο από αυτόν τον αγώνα. Έχουμε χρόνο μετά το παιχνίδι να συζητήσουμε ότι θέλετε και ότι χρειάζεται".

Για την Εθνική ομάδα: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό πρέπει να το πάρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το έχουμε δει και στο παρελθόν αυτό, πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί για την συνέχεια".

Για την αντιπαλότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα ξαναβρεθούν στην Εθνική, πρώτη φορά μετά το ντέρμπι: "Είμαστε αντίπαλοι 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα τελειώνουν όλα με την λήξη του παιχνιδιού θα ξεχνάμε όλα ότι και αν έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι το καλό παπούτσι βοηθά τον αθλητή: "Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είναι σημαντικό το παπούτσι να είναι πάρα πολύ ελαφρύ αυτό σου δίνει ελευθερία στις κινήσεις σου, πιο γρήγορες αντιδράσεις και νομίζω ότι σε ένα ποσοστό βοηθά και το παπούτσι".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags