Facebook Pixel "Αυτόν, παίξτε τον δυνατά!"
| 2011-03-20 11:30:00

"Αυτόν, παίξτε τον δυνατά!"

"Αυτόν, παίξτε τον δυνατά!"

Προσωπικές οδηγίες του Mανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του για Τζιμπούρ. Τους είπε μέχρι και πώς να τον μαρκάρουν για να μην σκοράρει! "Δεν υπάρχουν φιλίες σε τέτοια παιχνίδια".

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο θέμα ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε διεξοδικά στους παίκτες του τα "ατού" του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ).

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός στην ομιλία του έκανε ειδική αναφορά σε έναν πρώην «κιτρινόμαυρο», τον Ρέφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός φιλοδοξεί να σκοράρει σήμερα σε βάρος της πρώην ομάδας του, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει με τίποτα να τον αφήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ξεχάσει τα επεισόδια και τους καυγάδες που είχε με τον «τρομοκράτη» πριν αυτός αποχωρήσει από την ομάδα και θα "τρελαθεί" αν τον δει να πανηγυρίζει σε βάρος της ΑΕΚ.

Γι’ αυτό έδωσε ειδικές οδηγίες στους αμυντικούς του για το πώς θα τον μαρκάρουν. Εξάλλου, ο Νασούτι γνωρίζει τον Αλγερινό από τις προπονήσεις , αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον έτερο βασικό στόπερ για σήμερα, τον Ματέος, που δεν τον πρόλαβε.

"Αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν θα υπάρχουν φιλίες. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αντίπαλοί μας. Και ο Τζιμπούρ. Και τον συγκεκριμένο αν χρειαστεί να τον μαρκάρετε δυνατά, πρέπει να το κάνετε!", τόνισε ο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους» και συνέχισε:

"Να είστε πολύ προσεκτικοί στο μαρκάρισμά του γιατί δεν παύει να είναι καλός παίκτης με τεχνική. Πρέπει να τον προσέξουμε για να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags