20/03/11 - 11:37

Κι άλλος γύρος θριάμβου;

Μετά τον Παναθηναϊκό που έκανε γύρο θριάμβου κι ας μην πήρε τίτλο και εκείνον που ετοιμάζει σήμερα ο Ολυμπιακός (χωρίς να έχει κερδίσει ακόμα!), ο Ντιόπ ετοιμάζει τον αντίστοιχο της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.

Κι άλλος γύρος θριάμβου;
46.648views 0shares

Ο Σενεγαλέζος χαφ σχολίασε σε δηλώσεις του ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο, προκειμένου να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της "Ένωσης".

Σε μία χρονιά που η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. «Ήρθε η ώρα να κάνουμε και πάλι τον κόσμο μας χαρούμενο. Τον κόσμο που πικράναμε πολύ φέτος. Με έναν τίτλο έπειτα από πολλά χρόνια.

Θέλουμε να κάνουμε μαζί τον γύρο του θριάμβου. Έχω καταλάβει πόσο διψασμένοι για επιτυχίες είναι οι οπαδοί μας και αυτό που θέλω να τους διαβεβαιώσω είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο.

Το θέλουμε πολύ, όσο και αυτοί, να είναι βέβαιοι. Θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας που δεν είναι άλλο από το να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πιστεύαμε πολύ ότι θα φτάσουμε στον τελικό και δεν μένει παρά μόνο ένα 90λεπτο για τον τίτλο», σχολίασε στην εφημερίδα "Real news".