20/03/11 - 11:48

"Δεν θέλω εκδίκηση από την ΑΕΚ"

Στο γεγονός ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο δεν θα σημάνει, παράλληλα, εκδίκηση του ίδιου προς την ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης.

"Δεν θέλω εκδίκηση από την ΑΕΚ"
35.724views 0shares

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ακόμα ότι δεν φοβάται να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αν του παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία, συμπληρώνοντας ότι θα προτιμούσε τον ΠΑΟΚ για αντίπλαο στον τελικό.

Οι δηλώσεις στο "Έθνος":

Για τον τελικό με την ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ έχει ανέβει τελευταία, αλλά έχω χρόνο να σκεφτώ το ματς. Αυτό που θέλω είναι να χαρούν οι παίκτες και οι φίλαθλοι το παιχνίδι. Άλλωστε, η ΑΕΚ έχει το άγχος. Αν χάσει το Κύπελλο, θα έχει να ακούσει πολλά».

Για το αν θέλει εκδίκηση από την ΑΕΚ:
«Δεν τρέφω εκδικητικά συναισθήματα για την ΑΕΚ. Δεν μου φέρθηκαν άσχημα, αλλά απλά τύχαμε σε άσχημη συγκυρία. Έφυγε ο Νικολαΐδης, υπήρξαν διοικητικές ανακατατάξεις και έτσι ήρθε η δική μου απομάκρυνση».

Για το ποιον αντίπαλο ήθελε στον τελικό:
«Νομίζω πως εδώ θα ήταν καλύτερα να ήταν ο ΠΑΟΚ, γιατί θα παίζαμε και οι δύο σε ουδέτερο γήπεδο. Ενώ η ΑΕΚ έχει το αβαντάζ της έδρας».

Για το μέλλον του:
«Δεν έχω προγραμματίσει κάτι άλλο, χωρίς να λέω όμως πως αν έρθει μία πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα ή έναν σύλλογο πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας δεν θα την εξετάσω. Αυτά έχουν ξεκαθαριστεί με την διοίκηση. Δεν με φοβίζει να κάνω ξανά το μεγάλο βήμα, γιατί πιστεύω στον εαυτό μου και θεωρώ πως με το χρόνο θα φανεί ποιος πραγματικά είναι ο Δώνης».

Για την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα:
«Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και εμείς δεν είμαστε καλοί σε αυτές. Επίσης, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μας αγχώνει η έδρα. Ακόμα και όταν προηγούμαστε, αντί αυτό να μας δώσει ώθηση, οδηγούμαστε σε λάθη και δεν είναι θέμα τακτικής. Όποιον τρόπο και αν επιλέξαμε να παίξουμε, πάλι κάναμε λάθος».

Για την μάχη της παραμονής:
«Δεν πιστεύω πως θα υποβιβαστεί ο Ατρόμητος. Κάναμε λάθη, αλλά έχουμε δείξει δείγματα δουλειάς. Όμως, αδικηθήκαμε από την διαιτησία. Με τον Ηρακλή δεν μας δόθηκε πέναλτι και με τον Ολυμπιακό Βόλου μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Τι να πω;».