Facebook Pixel "Καμιά σχέση με τα πλέι οφ"
Μπάσκετ
| 2011-03-20 14:20:00

"Καμιά σχέση με τα πλέι οφ"

"Καμιά σχέση με τα πλέι οφ"

Ο Νίκος Μπουρλάκης γράφει στο Goal ότι ίσως ήταν καλύτερα για Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς που τους ήρθαν κόντρα τα ματς με Ηλυσιακό και Άρη, αντίστοιχα...

εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό ή την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη με τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, που πλησιάζουν, είναι μάλλον άτοπο. Και ουσιαστικά είναι... να 'χαμε να λέγαμε!

Καμία σχέση δεν έχουν αυτοί οι αγώνες με εκείνους που αρχίζουν την Τρίτη. Καμία σχέση δεν έχει ο ένας αγώνας με μια σειρά αγώνων. Εδώ που τα λέμε, εφόσον πάμε να κάνουμε «σύνδεση» των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος με τη σειρά αγώνων που θα αρχίσει στην Ευρωλίγκα, τότε θα πρέπει ήδη να... αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα από το φάιναλ φορ με αφορμή την τραγική της εμφάνιση κόντρα στην ουραγό του ισπανικού πρωταθλήματος Μενόρκα.

Αλλα πράγματα ήθελαν να δουν και να δοκιμάσουν ο Ιβκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς πριν περάσουν στο «βασικό μενού» της προετοιμασίας τους για τη σειρά των πλέι οφ. Και τελικά ίσως να τους βγει και σε καλό το ότι παραμονές τόσο σκληρών αγώνων ήρθαν «κόντρα-ματς» από το πουθενά! Δεν είναι κακό αυτό...

Προσωπικά δεν μου «είπαν» τίποτα αυτοί οι αγώνες της Παρασκευής σχετικά με την ετοιμότητα των δύο ομάδων. Είναι άλλο το επίπεδο, είναι άλλο το κίνητρο, είναι διαφορετικός ο σκοπός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να απομονώσουμε βασικά κομμάτια των αγώνων (άλλωστε ο Ομπράντοβιτς μίλησε ανοιχτά για... απόπειρα «προσομοίωσης»), ώστε να τα εξετάσουμε, παρά να προχωράμε σε γενικεύσεις και συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags