20/03/11 - 15:15

Στο βωμό των ...τελειωμένων ο "Φέτφα"!

Μπορεί να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Βαλβέρδε αφήνει εκτός αποστολής τον Φετφατζίδη γιατί περιμένει περισσότερα απ’ αυτόν, αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος που ο Ισπανός τον έχει παροπλισμέμο.

Στο βωμό των ...τελειωμένων ο "Φέτφα"!
47.202views 0shares

Ο "Φέτφα" για ένα ακόμα παιχνίδι, το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ, μένει εκτός 18άδας. Ωστόσο, δεν είναι τρελός ο Ερνέστο που άφησε πάλι τον μικρό εκτός πλάνων.

Από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε παρατάσσει σήμερα στο ντέρμπι τους θεωρητικά βασικούς, έπρεπε στον πάγκο να είναι οι παίκτες που βρίσκονται υπό κρίση. Όπως είναι ο Ρόμενταλ, ο Ζαϊρί ακόμα και ο Ντουντού με τον Ουρτάδο.

Ο Βαλβέρδε τις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές θέλει να δώσει ευκαιρίες στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρει τις τελικές αποφάσεις ενόψει της εκκαθάρισης που αναμένεται το καλοκαίρι.

Και αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και δεν καιγόταν σήμερα για τη νίκη θεωρείται βέβαιο ότι Βαλβέρδε θα έβαζε σήμερα βασικούς τους περισσότερους από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Αυτός είναι ο επιπλέον λόγος που ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στα τελευταία παιχνίδια τον «Φέτφα». Γιατί αν δείτε στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιξαν βασικοί τόσο ο Ρόμενταλ με τον Ζαϊρί, όσο και ο Ντουντού, ενώ ο Ουρτάδο πήρε χρόνο ως αλλαγή.

Κακά τα ψέματα αυτά είναι τα τελευταία τεστ κυρίως για τους δύο πρώτους που παίζουν και στην ίδια θέση με τον Φετφατζίδη. Με λίγα λόγια ο μικρός θυσιάζεται από τον Ερνέστο για να δώσουν τα τελευταία διαπιστευτήρια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοιάζουν "τελειωμένοι" και δύσκολα θα μείνουν στο λιμάνι.