Facebook Pixel Τους «ντόπαραν» 400 οπαδοί ενόψει «Μπάρτσα»!
Μπάσκετ
| 2011-03-21 03:37:00

Τους «ντόπαραν» 400 οπαδοί ενόψει «Μπάρτσα»!

Τους «ντόπαραν» 400 οπαδοί ενόψει «Μπάρτσα»!

Στιγμές ανάλογες με τις περσινές μετά την ήττα από το Μαρούσι έζησε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς περίπου 400 οπαδοί τους… ντόπαραν στην προπόνηση εν όψει Μπαρτσελόνα.

Στις 09:15 της Δευτέρας αναχωρεί η αποστολή του «τριφυλλιού» για την Καταλωνία και λίγες ώρες νωρίτερα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δέχθηκαν μια επίσκεψη-έκπληξη. Πριν αρχίσει η προπόνηση μια αντιπροσωπεία που ήταν παραπάνω από 400 άτομα αναστάτωσε με τις φωνές το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες και ο Ομπράντοβιτς βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και τότε αντίκρισαν το πλήθος να τους αποθεώνει και να τραγουδάει συνθήματα.

Οι οπαδοί που πήραν τον λόγο «ντόπαραν» τους παίκτες ζητώντας διπλό στη Βαρκελώνη αλλά τους έκαναν ξεκάθαρο ότι «Θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας στις χαρές και στις λύπες. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ό,τι κι αν γίνει εμείς θα είμαστε μαζί σας. Εμείς δεν ξεχνάμε»!

Το σίγουρο είναι ότι από πλευράς ψυχολογίας δεν θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα. Αν αυτό είναι αρκετό θα φανεί στο γήπεδο.

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags