Facebook Pixel "Τι θα τον έκανες τον Ολυμπιακό Αδαμίδη;"
| 2011-03-21 10:20:00

"Τι θα τον έκανες τον Ολυμπιακό Αδαμίδη;"

"Τι θα τον έκανες τον Ολυμπιακό Αδαμίδη;"

Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση απέφυγε να αντιπαρατεθεί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε το ίδιο και με τους ποδοσφαιριστές. "Του δείξαμε στο γήπεδο τι κάνει ο Ολυμπιακός...".

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα, οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι με τον Σταύρο Αδαμίδη που τραγούδησε συνθήματα κατά της ομάδας τους μαζί με οπαδούς της ΑΕΚ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο λόγος για τον Ιμπαγάσα, τον Ριέρα και τον Μοντέστο, οι οποίοι στην επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη το Σάββατο έπιασαν τον πρόεδρο και τον ρώτησαν αν όντως ο Αδαμίδης είπε υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Από τη μεριά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πως έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλά δεν θέλησε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Τότε τον λόγο πήραν ξανά οι παίκτες λέγοντας πως θα απαντήσουν στον Αδαμίδη στο γήπεδο.

"Άστο πάνω μας πρόεδρε. Θα του δείξουμε εμείς στο γήπεδο", είπαν οι «ερυθρόλευκοι» και έτσι ακριβώς έγινε με τον Ολυμπιακό να συντρίβει την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού απάντησαν στον αγωνιστικό χώρο με την σούπερ απόδοσή τους και τα έξι γκολ.

Έτσι, μετά το τέλος του θριάμβου κι ενώ τα πανηγύρια είχαν κοπάσει κάποιοι από τους ξένους του Ολυμπιακού θυμήθηκαν τον Αδαμίδη κι αναρωτήθηκαν: "Τι θα μας έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ;", είπαν και έβαλαν τα γέλια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags