Facebook Pixel "Το πιστεύουμε… Είμαστε ο Παναθηναϊκός!"
Μπάσκετ
| 2011-03-21 10:59:00

"Το πιστεύουμε… Είμαστε ο Παναθηναϊκός!"

"Το πιστεύουμε… Είμαστε ο Παναθηναϊκός!"

Ο Ντρου Νίκολας διαδηλώνει μέσα από το blog του την πίστη του στο "τριφύλλι", ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα..

«Γεια σας…

Ελπίζω να είστε όλοι καλά…

Ετοιμαζόμαστε να πετάξουμε με προορισμό τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα. Οι προπονήσεις στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν και τώρα περιμένουμε τη συνέχεια στην Ισπανία. Εκεί όπου θα γραφεί το πρώτο μέρος στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο φάιναλ φορ. Βρισκόμαστε σε μια θέση στην οποία δεν βρεθήκαμε πέρυσι.

Όλοι μιλάνε, όλο το χρόνο, για το ότι το καλοκαίρι έφυγαν κάποιοι παίκτες που ήταν σημαντικοί όπως ο Σπανούλης, ο Σάρας, ο Πέκο, προσθέτοντας ότι δεν είχαμε πιθανότητες να καταφέρουμε κάτι φέτος. Και πάλι ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα και το ξέρουμε, γιατί μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όπου το «κάτι», σημαίνει «τίτλοι». Αλλά πέρυσι, δεν βρισκόμασταν στη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Είχαν ήδη όλα τελειώσει τέτοια εποχή, είχαμε αποκλειστεί. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα πλέι οφς. Εννοείται ότι θα θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, γιατί το να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Μας βοηθούν πολύ σε κάθε αγώνα, αλλά κάτι που πιστεύω είναι πως «αν θέλεις να θεωρείσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους». Και όλοι μέχρι στιγμής όλοι θεωρούν την Μπαρτσελόνα το φαβορί και την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

Για μένα όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Γίνομαι αποδέκτης αυτής της αίσθησης στην Αθήνα, όχι μέσα στην ομάδα, αλλά έξω. Εισπράττω αυτό το «ναι, εντάξει, θα πάμε στη Βαρκελώνη και θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει». Είναι όμως όσοι είναι έξω από την ομάδα που τα λένε αυτά. Εμείς είμαστε εδώ και δεν το βλέπουμε έτσι. Θα πάμε εκεί και θα κάνουμε αυτό που πρέπει σε όλη αυτή τη σειρά για να πάρουμε τρεις νίκες, είτε χάσουμε τα δύο πρώτα και νικήσουμε στα τρία επόμενα, είτε με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό. Δεν μπορεί να αποτελέσει κίνητρο το «πάμε εκεί και θα δούμε τι θα γίνει». Το κίνητρό μας είναι να κατακτάμε τίτλους. Τελεία. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Δεν χρειάζεται καν να το πούμε ο ένας στον άλλον στα αποδυτήρια, δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε γι’ αυτό. Η αίσθησή μου είναι πως όλοι σκέφτονται το ίδιο. Όλοι το πιστεύουν. Είναι υπέροχο όταν όλοι όσοι είναι έξω από την ομάδα όταν γίνεται κάτι καλό έρχονται και σου λένε «μπράβο» και όλα αυτά και είναι ενδιαφέρον αυτό που γίνεται τώρα που φαίνεται ότι δεν το πιστεύουν και τόσο πολύ, αλλά θέλουν να το πιστέψουν και σου λένε «εντάξει, θα δούμε τι θα γίνει, καλή επιτυχία με την Μπαρτσελόνα θα δούμε τι θα γίνει…» είναι διαφορετικό… Εμείς το πιστεύουμε… Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είμαστε ο Παναθηναϊκός.

Και θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα και στον κόσμο: Θα πολεμήσουμε, θα δώσουμε το 100% όχι για να δούμε τι θα γίνει, αλλά για να νικήσουμε.

Να είστε καλά και να είστε δίπλα μας».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags