30/12/10 - 16:23

Τους χωρίζουν 200 χιλιάρικα…

Περίπου 200 χιλ. ευρώ χωρίζουν τον Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει σκοπό να ανεβάσει λίγο την προσφορά του.

Τους χωρίζουν 200 χιλιάρικα…
34.663views 0shares

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανιώνιος αξιώνει περισσότερα χρήματα.

Άλλο ένα εμπόδιο είναι η άρνηση του Γιάννη Παπαδόπουλου να πάει στην Νέα Σμύρνη, γεγονός που δεν είναι ικανό να χαλάσει την μεταγραφή.

Όπως αναφέραμε την Τετάρτη το βράδυ αλλά και την Πέμπτη το πρωί, η απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην Πέμπτη, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κλείσει μία καλή αυτό το ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά του Ολυμπιακού είναι 400.000 ευρώ τώρα, 400.000 ευρώ το καλοκαίρι και τον Κώστα Μήτρογλου πληρωμένο για έξι μήνες.

Ο 22χρονος άσος δεν έχει τελικά πρόβλημα να πάει στον Πανιώνιο, αν και ο μάνατζερ του εχθές απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, που χειρίζεται την υπόθεση, ζητάει παραπάνω χρήματα, γεγονός που ίσως καθυστερήσει για λίγο τις διαπραγματεύσεις.

Πηγή: sport24.gr