Facebook Pixel Τα ξένα ΜΜΕ για το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
| 2011-03-21 11:43:00

Τα ξένα ΜΜΕ για το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τα ξένα ΜΜΕ για το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τα ξένα ΜΜΕ αποθέωσαν τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων». Πώς σχολιάζουν στην Ισπανία το επίτευγμα του Ερνέστο Βαλβέρδε και πώς τον διασυρμό του Μανόλο Χιμένεθ…

Uefa.com: «Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματός του με στιλ, καθώς σάρωσε την ΑΕΚ με 6-0 και έφτασε να είναι πρωτοπόρος με την ακαταμάχητη διαφορά των δέκα βαθμών τρία παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος».

Marca.com: «Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο τίτλο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, το δεύτερο με τον Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, μετά από το 6-0 επί της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ! Ο Βαλβέρδε πήρε το ‘στέμμα’ από τον Παναθηναϊκό, που ήταν πρωταθλητής το 2010».

Εl Pais.com: «Ο Βαλβέρδε έκανε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Χιμένεθ και την ΑΕΚ με 6-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με 13 νίκες στα τελευταία 15 ματς πήρε εντυπωσιακά τον τίτλο, που για τον Ισπανό τεχνικό ήταν ο δεύτερος».

Goal.com: «Ο Ολυμπιακός σφυροκόπησε την ΑΕΚ με 6-0 για να εξασφαλίσει τον 38ο τίτλο του. Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κέρκυρα με 2-1, αλλά δεν μπορεί να καβαλήσει τον Ολυμπιακό πια στα εναπομείναντα τρία ματς του πρωταθλήματος».

Αbola.pt: «Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλντο Φερέιρα 2ος! Η ομάδα του Πειραιά έχει πάνω από 10 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον 38ο τίτλο της, ενώ απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Κέρκυρα με 2-1, αποτέλεσμα που αρκούσε για να διατηρήσει το όνειρο για πρωτάθλημα…».

Record.xl.pt.com: Έχοντας ως κεντρική φωτογραφία τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, έγραψε μόνο: «Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 38ο τίτλο στην ιστορία του. Μετά από 27 αγώνες, ο Ολυμπιακός έχει 67 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 57 βαθμούς και η ΑΕΚ 43 βαθμούς».

Bild.de: «Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε νωρίς το ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την νίκη του με 6-0 επί της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά. Αυτός είναι ο 13ος τίτλος για τον Ολυμπιακό σε 15 χρόνια! Ο αντίπαλός του, Παναθηναϊκός, κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία του μόνο το 2004 και το 2010…».

Sportsyahoo.com: «Ο Ολυμπιακός νίκησε 6-0 την ΑΕΚ και πήρε το 38ο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο πρωτάθλημα διασύροντας την ΑΕΚ μπροστά σε 33.000 φιλάθλους που παραληρούσαν».

France Football.fr: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Η ομάδα του Βαλβέρδε διέσυρε την ΑΕΚ και πήρε το πρωτάθλημα. Με τρία ματς να απομένουν, ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags