Facebook Pixel Τσακάλι ο Κάρλος!
| 2010-12-30 17:22:00

Τσακάλι ο Κάρλος!

Τσακάλι ο Κάρλος!

Με μισό μάτι τον βλέπουν τον Φρέιτας στην Παιανία. Πολλοί φοβούνται μην ακολουθήσουν τη μοίρα του Νιόπλια, που αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος είχε κλείσει τον Φερέιρα καιρό πριν φύγει.

Λύνει και δένει πια στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Φρέιτας. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, που έφυγε ο Κώστας Αντωνίου, και δεν υπάρχει καν πρόεδρος, έχει το απόλυτο κουμάντο στην Παιανία.

Και αυτό διαφάνηκε και από τις αποκαλύψεις του Νίκου Νιόπλια. Ο Έλληνας τεχνικός το είπε ξεκάθαρα ότι ο Φρέιτας με τον Αντωνίου έκαναν κουμάντο εντός της ομάδας και τώρα που έφυγε ο δεύτερος είναι προφανές ποιος αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα ηνία.

Εξάλλου, ο πρόεδρος είναι υπηρεσιακός μέχρι τις 17 του μηνός, ενώ και ο Δημήτρης Γόντικας τρέχει για όλα και δεν μπορεί να έχει ούτε τον έλεγχο των αποδυτηρίων, ούτε τη σχέση με τους παίκτες και τον προπονητή.

Δε είναι τυχαία η ατάκα του Νιόπλια ότι ο Φρέιτας είχε κανονίσει να φέρει τον «φίλο του τον Φερέιρα» 2-3 εβδομάδες πριν αυτός φύγει από την ομάδα. Ένα σαφές δείγμα ότι ο Πορτογάλος είχε και έχει τη δικιά του επιρροή. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι προσλήφθηκε επί εποχής Τζίγγερ και τον διατήρησε ανέπαφο στο πόστο του και ο Νικόλας Πατέρας.

Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που τώρα τρέμουν ότι θα «τελειώσουν». Πάλι, θα σταθούμε στις αποκαλύψεις του Νιόπλια για να στηρίξουμε αυτά που λέμε. Ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι ο Φρέιτας είχε την άποψη (και την είχε πει και στον Πατέρα) πως παίκτες στον Παναθηναϊκό, όπως ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης είναι «πρώην ποδοσφαιριστές» και δεν στρώνουν ούτε με τον… Μουρίνιο προπονητή!

Την ίδια ώρα, λέγεται συνεχώς ότι στη «μαύρη λίστα» του Φερέιρα είναι ο Ζιλμπέρτο με τον Καραγκούνη. Όλα αυτά δένουν, λοιπόν, μεταξύ τους και τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, ο Φρέιτας έχει το ελεύθερο να κάνει και τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό σε συνεργασία με τον Φερέιρα. Είναι ο άνθρωπος που θα επιλέξει πώς θα στήσει την ομάδα και με τι προσθήκες τον Γενάρη θα την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιέλθει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags