Facebook Pixel "Πρόεδρε, συγχαρητήρια... "
| 2011-03-21 14:05:00

"Πρόεδρε, συγχαρητήρια... "

"Πρόεδρε, συγχαρητήρια... "

Επιστολή, στην οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Mαρινάκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστειλε ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά, Γιάννης Μίχας.

Επίσης, συγχαίρει τον Ερασιτέχνη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ανδρική ομάδα βόλεϊ, αλλά και για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο στο final four του Champions Cup:

«Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλώ όπως δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος, μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση και επικράτηση επί της ΑΕΚ χθες στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του Συλλόγου μας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και βάζει τις βάσεις για μια ακόμη πιο επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο και του χρόνου.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να επανέλθει ο πολυνίκης Ολυμπιακός σε τροχιά τίτλων γεγονός που κάνει περήφανο τον Πειραιά μας και τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κλείνοντας θέλουμε να σημειώσουμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για την πρόκρισή της στο final four του Champions Cup, πράγμα που δείχνει ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός παραμένει ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα.

Ο φιλικός αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο στάδιο Καραϊσκάκη αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να αποδείξουν οι φίλαθλοί μας τη συμπαράστασή τους σε όλα τα αθλήματα του Συλλόγου που μας φέρνουν κάθε χρόνο πολλές χαρές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags