Facebook Pixel Το δράμα του Βερπακόφσκις
| 2011-03-21 14:38:00

Το δράμα του Βερπακόφσκις

Το δράμα του Βερπακόφσκις

Ο Μάρις Βερπακόφσκις ενημερώθηκε για την απώλεια του παππού του μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα (3-3) και όπως γίνεται κατανοητό τα δύο γκολ που σημείωσε τα αφιέρωσε στον εκλιπόντα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο «Βέρπα» στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη:

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα…
«Πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που ήθελε τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα. Βρεθήκαμε τρεις φορές πίσω στο σκορ και καταφέραμε να απαντήσουμε ισάριθμες φορές και στο τέλος να πάρουμε ένα πολύτιμο βαθμό».

Για την εμφάνιση του και τα γκολ που πέτυχε...
«Για εμένα είναι σημαντικό που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τα δύο τέρματα που σημείωσα. Αφιερώνω τα γκολ που πέτυχα στον παππού μου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες. Η οικογένειά μου δεν μου το είπε πριν από το παιχνίδι για να μην επηρεαστώ και μου το ανακοίνωσαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Αισθανόμουν ότι θα συμβεί κάτι κακό και δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος...
«Σίγουρα χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να τους πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags