Facebook Pixel "Ό,τι πει ο Τσακίρης"
| 2011-03-21 15:38:00

"Ό,τι πει ο Τσακίρης"

"Ό,τι πει ο Τσακίρης"

Δεκτή έκανε η Γ.Σ. του Πανιωνίου την πρόταση του Κωνσταντίνου Τσακίρη να μην αλλάξει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ και νυν μέτοχος το ζήτησε χθες με επιστολή του από τη διοίκηση, που ήταν θετική στη σημερινή Γ.Σ. σε αυτή την προοπτική.

Επίσης, έγινε δεκτό το αίτημα να βρεθεί νέος επενδυτής μέχρι τις 20 Μαΐου...

Διαβάστε την επιστολή-πρόταση του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

α) Η δέσμευση της Γ.Σ. περί μη αλλαγής του Δ.Σ. της Εταιρείας προ της λήξης του Πρωταθλήματος 2010/11, δεδομένου ότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα επέφερε μεγάλη αναστάτωση και αποπροσανατολισμό της ομάδας από τον κύριο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

(β) Η ανάληψη ρητής δέσμευσης των μετόχων της ΠΑΕ (ήτοι, κυρίως εμού και του Πανιωνίου Γ.Σ.) περί εκκίνησης των διαδικασιών ανεύρεσης νέου επενδυτή μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος 2010/11, υπενθυμίζοντας για ιστορικούς λόγους ότι η πρόσφατη δωρεά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ από εμένα προς τον Πανιώνιο Γ.Σ. (και όχι σε αγοραστές-φυσικά πρόσωπα που μου υπέβαλλαν πρόταση να τους πωλήσω τις μετοχές και δη αντί αντιτίμου και όχι δωρεάν) έγινε με αυτό το σκοπό.

(γ) Ο προσδιορισμός επακριβούς ημερομηνίας μέχρι τη λήξη της οποίας θα πρέπει να έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

(δ) Η ανάληψη ρητής ηθικής δέσμευσης του Πανιωνίου Γ.Σ. (στο πλαίσιο της Γ.Σ. της ΠΑΕ της 21/3/2011) περί σύγκλησης έκτακτης Γ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ., μια ημέρα μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας περί επιλογής του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Αν δεν έχει βρεθεί αγοραστής μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, τότε θέμα της εν λόγω έκτακτης Γ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ. θα πρέπει να είναι η εκλογή νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags