Facebook Pixel "Μπάρτσα δύο ή τρία λεπτά, ΠΑΟ όλον τον αγώνα"
Μπάσκετ
| 2011-03-21 16:50:00

"Μπάρτσα δύο ή τρία λεπτά, ΠΑΟ όλον τον αγώνα"

"Μπάρτσα δύο ή τρία λεπτά, ΠΑΟ όλον τον αγώνα"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει την Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε ότι αν οι παίκτες του δείξουν πάθος από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορούν να έχουν τύχη απέναντι στην «Μπάρτσα», η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε 2 ή 3 λεπτά.

"Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να μιλήσω για την Μπαρτσελόνα, μιας και όλοι ξέρουν τα αποτελέσματα της αυτή τη χρονιά και οι περισσότεροι την θεωρούν ως φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Παίζουν στην έδρα τους και το Final Four γίνεται στην πόλη τους, έτσι το κίνητρο τους είναι πολύ υψηλό. Αλλά και το δικό μας κίνητρο είναι εξίσου υψηλό. Παίζουν πάντα σε υψηλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίζουν σαν ομάδα και όποιος και να είναι στο παρκέ βγάζει την ίδια ένταση.

Ακόμα και όταν το παιχνίδι είναι κοντά, αρκούν δύο ή τρία λεπτά στα οποία μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, μέσα από πιεστική άμυνα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το κλειδί. Να παλέψουμε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος σε κάθε αγώνα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας", τόνισε ο "Ζοτς".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Κώστα Τσαρτσαρής, που είπε: "Εμφανίζεται μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Μία ομάδα που θεωρείται το φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και έχει και το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι αυτής της σειράς.

Είναι η πρώτη φορά που δεν έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει περισσότερες από μία φορές ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το 2009 όταν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, χρειάστηκε να κερδίσουμε δύο φορές την Σιένα στην Ιταλία. Θα είναι δύσκολο, κανείς δεν το αρνείται. Αλλά από την άλλη μεριά έχουμε την εμπειρία και θα πάμε να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, όχι μόνο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια της σειράς".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags