Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός μπήκε στην ιστορία»
| 2011-03-22 10:06:00

«Ο Ολυμπιακός μπήκε στην ιστορία»

«Ο Ολυμπιακός μπήκε στην ιστορία»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό έκανε η ιστοσελίδα Football.fr, με κολακευτικά σχόλια για τους "ερυθρόλευκους" και την επιτυχία τους.

Ο συντάκτης, μάλιστα, φαίνεται ότι γνωρίζει καλά το θέμα, αφού κάνει λόγο για 38 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί έχουν 37!

Δείτε τι άλλο γράφει:

«Την Κυριακή το βράδυ, ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 6-0 και πήρε μπροστά στο κοινό του το 38ο πρωτάθλημα, Ένα κοινό που τον βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στην κορυφή και σε 27 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 67 πόντους και πήρε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές νωρίτερα.

Οι οπαδοί του δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να γιορτάζουν τον τίτλο. Όχι γιατί δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους να είναι πρωταθλήτρια, αλλά γιατί κατακτήθηκε ο τίτλος, ξεπερνώντας τον μισητό εχθρό Παναθηναϊκό.

Ο Σισέ και οι συμπαίκτες του, δεν κατάφεραν να συναγωνιστούν την ομάδα του Πειραιά», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι Γάλλοι, ενώ υπήρχε αναφορά και σε συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags