Facebook Pixel «Μέχρι την 1η Απριλίου…»
| 2011-03-22 10:45:00

«Μέχρι την 1η Απριλίου…»

«Μέχρι την 1η Απριλίου…»

Ο Κέβιν Μιραλάς επανέλαβε για ακόμη μία φορά πόσο χαρούμενος είναι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως το θέμα του συμβολαίου θα έχει τελειώσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Οι Πειραιώτες έχουν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν (2,5 εκατ. ευρώ), όμως, θέλουν να «δέσουν» με νέο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο το παίκτη, αυξάνοντας παράλληλα την ρήτρα, η οποία τώρα είναι στα 4,2 εκατ. ευρώ.

«Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει τακτοποιηθεί το θέμα», δήλωσε με σιγουριά ο Βέλγος άσος των «ερυθρόλευκων» στον Τύπο της πατρίδας του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη που είχε τη φετινή χρονιά:

«Στην Ελλάδα βρήκα ξανά την αυτοπεποίθησή μου. Ομολογώ πως την είχα χάσει σε κάποιο βαθμό μετά από δύο δύσκολα χρόνια στη Σεντ Ετιέν. Παράλληλα ωρίμασα σαν ποδοσφαιριστής. Το κεφάλι μου είναι ήσυχο και παίζω ελεύθερα. Έχω ελευθερία κινήσεων από τον προπονητή μου και σπουδαίους συμπαίκτες στο πλευρό μου»

«Δεν έχω κοιμηθεί...»

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ουσιαστικά δεν έχω κοιμηθεί. Γύρισα σπίτι στις 4:00 και έπρεπε στις 5:00 να ξυπνήσω για να προλάβω την πτήση μου. Γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και τότε θα το γιορτάσουμε ακόμη περισσότερο».

«Θα συνεχίσω σ’ αυτό το ρυθμό»

Τέλος, για την επιστροφή του στην εθνική Βελγίου για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο, επεσήμανε: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Χαίρομαι που επέστρεψα. Είμαι ένας καινούριος Μιραλάς. Ζω ένα όνειρο και θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό και με την εθνική ομάδα. Προφανώς προτιμώ να αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα. Το απέδειξα κάποιες φορές με τον Ολυμπιακό τη φετινή περίοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags