Facebook Pixel "Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι..."
| 2011-03-22 11:25:00

"Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι..."

"Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι..."

Ο Τζιμπούρ δήλωσε ότι ένιωσε μπερδεμένα παίζοντας απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και πως στο γήπεδο ξεχνιούνται οι φιλίες. Δηλαδή, αν ένιωθε καλά πόσα γκολ θα έβαζε;

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος που έβαλα δύο γκολ σε αυτό το παιχνίδι αλλά είμαστε επαγγελματίες και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό. Δείξαμε σε όλους ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και την καρδιά του πρωταθλητή. Για τα προσωπικά μου συναισθήματα δεν θέλω να μιλήσω, τα κρατάω για μένα. Είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα γιατί πέρασα τρία χρόνια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δεν μπορώ να τους ξεχάσω τόσο γρήγορα. Όταν βγαίνεις όμως στο γήπεδο δεν έχεις κανένα φίλο. Είμαι στον Ολυμπιακό και παίζω γι' αυτόν».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάνω πάντα ότι μου λέει ο προπονητής μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω εγώ. Το Champions League είναι κάτι το διαφορετικό και κάτι πολύ όμορφο».

Για το ματς της Εθνικής Αλγερίας με το Μαρόκο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και προσπαθώ να τα δώσω όλα για την Εθνική μου ομάδα. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι της Βορείου Αφρικής. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags