Facebook Pixel Μακρής για μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚ;
| 2011-03-22 11:34:00

Μακρής για μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚ;

Μακρής για μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚ;

O εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρος Παππάς διαπραγματεύεται με τον πρώην μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Κώστα Μακρή την αγοραπωλησία μέρους ή όλου του πακέτου της Ενωσης.

O Κώστας Μακρής ενδέχεται να βρεθεί και σήμερα στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο της ανάμειξής του στα ιδιοκτησιακά της ομάδας.

Σε πρόσφατη δήλωση του στο patra.gr ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίαςείχε τονίσει ότι «ακόμη και τώρα έχω προτάσεις από συλλόγους στην Ελλάδα για να αναλάβω και μάλιστα από μεγάλες ομάδες».

Ο Κώστας Μακρής εγκατέλειψε τα ιδιοκτησιακά της Παναχαϊκής τον Μάιο του 2009. Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό BRW βρίσκεται στην 29η θέση των πλουσιότερων κατοίκων της χώρας μαζί με τον γιο του Ρος, συγκεντρώνοντας περιουσία ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στη Νότια Αυστραλία ενώ έχει επενδύσει στο real estate, τόσο στη Βικτόρια, όσο και στη Νέα Νότια Ουαλία. Πέρυσι ξεκίνησε τον ανέγερση ξενοδοχείων στην Αδελαΐδα, συνολικής δαπάνης 170 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μακρής ήρθε κοντά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Σίδνεϊ, για το ποδοσφαιρικό τουρνουά της τοπικής ομάδας.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα παρακολούθησε, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Κώστα Καμπέρο, το ντέρμπι της Παναχαϊκής με την Κόρινθο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags