Facebook Pixel Χιμένεθ ή ...Αποτυ-Χιμένεθ;
| 2011-03-22 11:45:00

Χιμένεθ ή ...Αποτυ-Χιμένεθ;

Χιμένεθ ή ...Αποτυ-Χιμένεθ;

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ άρχισε τους λαϊκισμούς. Έβαλε μπλουζάκι της Original και σε κάθε συνέντευξη είχε κάτι να μας πει για την ιστορία της ομάδας.

Όταν έχανε τα έριχνε στο ελλιπές ρόστερ και στους ανίκανους παίκτες, ενώ όταν κέρδιζε τους αποθέωνε και μιλούσε για τη ψυχή και το πάθος τους. Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άνοιξε πάλι τα βιβλία της ιστορίας της «Ένωσης» και μας είπε ότι θέλει να δει την ένδοξη ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Τελικά κατάφερε με την ομάδα που παρέταξε και με το βαρύ κι ασήκωτο 6-0, να γράψει σε αυτή την ιστορία που συνεχώς επικαλείται, μία μαύρη σελίδα…

Έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να έρθουν έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο Φάληρο. Και δεν είναι μόνο η αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα. Έβλεπε μετά το γρήγορο 2-0 (με δύο στημένες φάσεις) να έρχεται η καταστροφή και δεν έκανε τίποτα! Απλώς γελούσε ειρωνικά και χτυπούσε τον πάγκο. Λες και θα άλλαζε τίποτα έτσι…

Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ ξεφτιλίζεται και πληρώνει τις ανορθογραφίες του Ισπανού. Μη ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί το 0-4 από τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ιστορικές «σφαλιάρες» και ο Χιμένεθ δεν μπορεί να ζει στον κόσμο του.

"Η ήττα από τον Βόλο ήταν ένα ατύχημα", είχε δηλώσει ο Χιμένεθ όταν η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική της «τεσσάρας» είχε κερδίσει την …Ξάνθη! Δηλαδή, τώρα τι έχουμε Μανόλο; Πυρηνική καταστροφή;

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές που ταπεινώθηκαν χθες, είναι οι ίδιοι που μέσα στη χρονιά κέρδισαν τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο, νίκησαν δύο φορές τον Παναθηναϊκό και τον απέκλεισαν στο Κύπελλο, έριξαν τέσσερα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και τον απέκλεισαν μετά θριαμβευτικά μέσα στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, αυτών των ακραίων εμφανίσεων είναι έργο του Χιμένεθ και ο Ισπανός είναι καλό να αναγνωρίσει τα λάθη του, να σταματήσει να ψάχνει δικαιολογίες, να πουλάει οπαδιλίκι και κάθε φορά που κάνει δηλώσεις να μιλάει σαν ο φανατικότερος των ΑΕΚτζήδων.

Ναι, Μανόλο, ανέλαβες μια ομάδα σε μαύρα χάλια, μια ομάδα που δεν γνώριζες και που δεν έχει τους σούπερ παικταράδες, αλλά αυτά δεν μπορούν να δικαιολογούν τη ντροπιαστική εξάρα από τον Ολυμπιακό.

Γιατί η ΑΕΚ του Φαλήρου ήταν ενδεχομένως η χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών και αυτή η συντριβή θα συνοδεύει από εδώ και στο εξής τους ΑΕΚτζήδες. Άρα και εσένα σενιόρ Μανόλο. Έτσι δεν είναι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags