22/03/11 - 12:06

"Να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν"

Αποφασισμένη μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δήλωσε η Πηγή Δεβετζή. "Δεν κρύβομαι, ούτε σιωπώ".

"Να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν"
27.874views 0shares

Ακολουθούν οι δηλώσεις της στον "Sport FM":

«Αυτή είναι μια ιστορία που έγινε το 2009. Ήρθε ένας ελεγκτής χωρίς διακριτικά και χωρίς να μου δείξει ταυτότητα και μου ζήτησε δείγμα που φυσικά δεν έδωσα. Οι κανονισμοί λένε ότι πρέπει να έχει γυναίκα μαζί του, για να έρθει μαζί μου την ώρα που θα δίνω δείγμα, αλλά ήταν μόνος του. Μετά από μία εβδομάδα ήρθε κανονικά και με ταυτότητα και με γυναίκα και πήρε το δείγμα. Μετά από όλα αυτά θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει αναφορά. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά βγήκαν τώρα που λείπω.

Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το όνομά μου τώρα στα τελειώματα της καριέρας μου και με κατηγορούν για κάτι, στο οποίο είμαι ενάντια. Πολλοί λένε ότι κρύβομαι και σιωπώ, αλλά απλά λείπω και μόλις γυρίσω θα μιλήσω για όλα. Έχω λάβει γνώση για το τι έχει ειπωθεί και γραφτεί και καλά θα κάνουν να προσέχουν κάποιοι τι λένε και τι γράφουν. Έχω ακούσει για ντοπαρισμένη και λοιπά και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Γιατί δεν το βγάλανε το 2009 αυτό το θέμα. Τώρα, το 2011, θα είχε τελειώσει. Τυχαίο ήταν που βγήκε τώρα που αποφάσισα να ξανακατέβω σε αγώνες; Κάποιοι δεν ήθελαν να συμμετάσχω από πριν. Μόλις γυρίσω θα τα πω όλα. Έχει δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο και φρικάρω. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που έρχονταν μαζί μου στις επιτυχίες τα λένε τώρα όλα αυτά. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα».