Facebook Pixel "Μπορώ και καλύτερα"
| 2011-03-22 12:26:00

"Μπορώ και καλύτερα"

"Μπορώ και καλύτερα"

Σε μία έμμεση παραδοχή ότι μέχρι τώρα δεν έχει δώσει όλα όσα θα μπορούσε αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ, προχώρησε με δηλώσεις του ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. 

Ο Μαροκινός χαφ μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" και σχολίασε ότι τόσο ο ίδιος όσο και συμπαίκτες του θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους και να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ:

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας: «Είμαστε όλοι λυπημένοι που δεν καταφέραμε να πάμε τελικό. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως τώρα; Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Εχει δίκιο που είναι απογοητευμένος. Είναι λογικό να υπάρχει στενοχώρια. Ηθελαν πολύ να δουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε χαρές. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε την ομάδα στα πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Για τον ίδιο: «Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και να προσφέρω πολλά περισσότερα. Σίγουρα δεν έχω μπορέσει να πάρω ρυθμό, καθώς δεν έπαιξα πολλά παιχνίδια, αλλά αισθάνομαι σε καλή φόρμα».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ηθελα πάρα πολύ να σκοράρω. Πιο πολύ όμως ήθελα τη νίκη, κάτι που δεν ήρθε, οπότε δεν μπόρεσα να χαρώ αυτό το γκολ όσο θα ήθελα. Ημουν απογοητευμένος που δεν ήμουν σε αυτά τα ματς. Είναι λογικό. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Ο προπονητής, όμως, αποφασίζει ποιος. Εγώ δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags