Facebook Pixel "Μιλάει με ΑΕΚ και ομάδες Β’ Εθνικής"!
| 2011-03-22 13:31:00

"Μιλάει με ΑΕΚ και ομάδες Β’ Εθνικής"!

"Μιλάει με ΑΕΚ και ομάδες Β’ Εθνικής"!

Αυτό φέρεται να δήλωσε στενός συνεργάτης του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Κώστα Μακρή, ο οποίος εμπλέκεται τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ.

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ που ανέβασε πριν από λίγο το aek365.gr:

Ο Κώστας Μακρής είναι ο άνθρωπος που μιλάει με τον Πέτρο Παππά προκειμένου να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ και μιλώντας στο aek365.gr στενότατος συνεργάτης του επιχειρηματία, επιβεβαιώνει την είδηση για συζητήσεις Μακρή - Παππά, που μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο συνεργάτης λοιπόν του κ. Μακρή μας ξεκαθάρισε ότι όντως υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο οι όποιες επαφές γίνονται είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Ο Μακρής, μας είπε ο συνεργάτης του, είναι άνθρωπος που έχει οικονομική ευρωστία και μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Θέλει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως έκανε για χρόνια στην Παναχαϊκή) και εκτός της ΑΕΚ συζητάει και με άλλες ομάδες Α' και Β' Εθνικής! Κοντολογίς, ο Κώστας Μακρής ναι μιλάει με τον Παππά προκειμένου να μπει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο το θέμα ακόμα είναι φαίνεται πως είναι στην... αρχή του. Σίγουρα ωστόσο θα έχει... ψωμί η υπόθεση μια και ο Μακρής δείχνει διάθεση να τρέξει το θέμα, να διαπιστώσει κάποια πράγματα στην ΠΑΕ και έπειτα να τοποθετηθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags