Facebook Pixel "Άξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"
| 2011-03-22 13:46:00

"Άξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

"Άξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Η καλύτερη επιβεβαίωση έρχεται από τους αντιπάλους, με τον Ντάρσι Νέτο να παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τον φετινό τίτλο. Τι είπε ενόψει πλέι οφ. 

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην ΕΤ-3 και, μεταξύ άλλων, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε περίεργα στην Ελλάδα σε σχέση με την εξαιρετική μας πορεία στην Ευρώπη. Είχαμε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της χρονιάς, παικτών και προπονητών και αυτό ίσως επηρέασε στην σταθερότητα.

Προσπαθήσαμε να είμαστε και στις δύο διοργανώσεις το ίδιο σταθεροί, αλλά αυτό έφερε άγχος στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να μπορεί να διατηρεί τον κορμό της, δεν πρέπει να αλλάζουν κάθε τόσο προπονητές και ποδοσφαιριστές γιατί αλλιώς δεν γίνεται να γνωρίζουν την ομάδα και να μπαίνουν στο κλίμα».

Για τα πλέι οφ: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα, άρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας τα παιχνίδια, πρέπει να τα νικήσουμε όλα και τα τρία που απομένουν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έκαναν οι άλλοι».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο: «Η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά μ' αρέσει να είμαι κοντά στην εστία και να σκοράρω. Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα γι' αυτό είμαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά».

Για την Σούπερ Λίγκα: «Ο Ολυμπιακός πήρε άξια το πρωτάθλημα. Είχε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, αλλά δεν ήταν τόσο σταθερός όσο πέρσι».

Για τα επεισόδια: «Καταρχάς όλα αυτά δυσφημούν το πρωτάθλημα. Είναι πολλοί οι Βραζιλιάνοι που είναι εδώ και να ξέρετε ότι στη Βραζιλία παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ξέρουν αυτά. Δεν μπορούμε να τα ανεχόμαστε να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να γίνεται τίποτα. Μπορεί να κρατάνε μαχαίρι και να σκοτωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορούμε δουλεύουμε με τον φόβο ότι μπορεί να πεθάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags