Facebook Pixel «Όλοι μαζί κι όλα γίνονται!»
Μπάσκετ
| 2011-03-22 14:43:00

«Όλοι μαζί κι όλα γίνονται!»

«Όλοι μαζί κι όλα γίνονται!»

Στον Ρομέιν Σάτο δεν αρέσει που τους έχουν όλοι ξεγραμμένους και δηλώνει πως θα... ματώσουν για να τους διαψεύσουν!

Έχει 9,2 πόντους και 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι περιμένουν κάτι παραπάνω από εκείνον. Από σήμερα το βράδυ (9.45μ.μ., ΕΤ1) ο Ρομέιν Σάτο θα προσπαθήσει να ανέβει αγωνιστικά και να βοηθήσει σ' αυτό που όλοι στην ομάδα πιστεύουν κι εύχονται να γίνει: να περάσουν στο Final Four, αποκλείοντας τη Μπαρτσελόνα, το φαβορί.

Μιλώντας στο Leoforos.gr λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της σειράς των playoffs, ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ είπε για ακόμη μία φορά πως κάνουν λάθος όσοι τους έχουν ξεγραμμένους.

«Έχουμε την ευκαιρία να πάμε στο Final Four, αλλά έχουμε μειονέκτημα της έδρας. Έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ως παίκτη της Σιένα πριν από δύο χρόνια. Μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες, διαφορετικά πρόσωπα. Είναι τα playoffs. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε κι είμαι μέρος του Παναθηναϊκού. Θα βάλω τα δυνατά μου κι εύχομαι να περάσουμε στο Final Four» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δυστυχώς ήμαστε το αουτσάιντερ. Όλοι μας έχουν ξεγραμμένους. Δεν πρόκειται, όμως, για μονό παιχνίδι, αλλά σειρά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Δεν είναι εύκολη σειρά. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά όλες οι ομάδες μπορεί να ηττηθούν. Αν παλέψουμε δυνατά κι ενωμένοι, όλα μπορούν να γίνουν».

Με το Final Four να απέχει τρεις νίκες μακριά, ο 30χρονος πιστεύει πως είναι ώρα να κάνει ο καθένας αυτό που ξέρει καλύτερα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο στόχο του.

«Είναι τα playoffs, η τελευταία ευκαιρία να βρεθείς στο Final Four» είπε και συνέχισε: «Οπότε όλοι πρέπει να βγουν μπροστά, να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τι θα συμβεί», ενώ υπογράμμισε πως η μάχη με τη Μπαρτσελόνα αρχίζει «γιατί όχι από το 50%-50%;»

«Έφτασε η ώρα το πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» κατέληξε.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags