Facebook Pixel "Ο Σισέ θέλει να μείνει, τι άλλο να κάνει;"
| 2011-03-22 15:03:00

"Ο Σισέ θέλει να μείνει, τι άλλο να κάνει;"

"Ο Σισέ θέλει να μείνει, τι άλλο να κάνει;"

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει στην "Εξέδρα" για την επιθυμία του Γάλλου φορ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό...

Οσο θολό είναι το τοπίο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, τόσο αρχίσει να ξεδιαλύνει η κατάσταση για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος είναι βέβαιο ότι δεν προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του, δωρίζοντας 10.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, φορώντας τη φανέλα ή πηγαίνοντας στα εγκαίνια ενός συνδέσμου. Ανεξάρτητα από τις πράξεις του εκτός γηπέδου, ο Σισέ ήταν και παραμένει το απόλυτο ίνδαλμα για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Απλά, με όσα κάνει τελευταία, φανερώνει ότι δεν θέλει να φύγει από τούτη τη χώρα! Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να αντιληφθείς ότι ο Τζιμπρίλ και η οικογένειά του ζουν την ιδανική ζωή στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό: πολύ καλά χρήματα, που, είναι η αλήθεια, θα δυσκολευτεί να βρει αλλού στους χαλεπούς καιρούς που περνάει η ευρωζώνη. Απέραντη αγάπη, ακόμη και τις ημέρες που δεν είναι και στα καλύτερά του. Και μια ομάδα δομημένη πάνω του.

Εάν κάποιοι είχαν στο μυαλό τους ότι με την πώληση του Σισέ θα μπορούσε να βγει η επόμενη σεζόν χωρίς να «ματώσουν» οι μέτοχοι, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουν και να αναζητήσουν άλλο πλάνο. Πλέον, για να φύγει ο Σισέ, θα πρέπει είτε να προκύψει πρόταση από τα δέκα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης (Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Ιντερ κ.λπ.), είτε να τον... διώξει ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή να τον φωνάξουν και να του πουν ότι του χρόνου η ομάδα θα ρίξει το μπάτζετ σε επίπεδα ΑΕΚ (από τα 30 εκατ. ευρώ στα 15 εκατ. ευρώ) και ότι συμβόλαια σαν το δικό του δεν μπορεί να σηκώσει η ομάδα.

Μια ομάδα επιπέδου του Παναθηναϊκού είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ρίξει τον πήχη από το 10 στο 5, όταν μάλιστα μόλις έχει απολέσει τα πρωτεία. Λογικό είναι να γίνει ένα νοικοκύρεμα, αλλά όχι με διάλυση της ομάδας. Μιας ομάδας που είναι φανερό ότι αδίκησε τον εαυτό της με όσα έκανε το καλοκαίρι και όσα έδειξε εντός γηπέδων στον α' γύρο και αδικήθηκε στον β' γύρο, με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη.

Διότι, εάν το Τριφύλλι είχε πάρει το «διπλό» που δικαιούνταν, λογικά θα βλέπαμε ένα άλλο φινάλε στο πρωτάθλημα. Ποιος θα ήταν ο πρωταθλητής, σε αυτή τη μάχη, δυστυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags