Facebook Pixel Νέος Πολέμης μας βρήκε;
| 2011-03-22 15:14:00

Νέος Πολέμης μας βρήκε;

Νέος Πολέμης μας βρήκε;

Όπως ο Αδαμάντιος ήθελε να βγει μπροστά στον Παναθηναϊκό αλλά να πληρώνουν όλοι οι μέτοχοι, έτσι και ο Μακρής "ψήνεται" να αναλάβει την ΑΕΚ μαζί 4-5 επενδυτές συν ενεργούς τους Νοτιά, Παππά και Χατζηιωάννου!

Αυτό σχολίασε ο ίδιος ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας στην "ΕΡΑ Σπορ", επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι είχε σχετική επαφή με τον Αδαμίδη και τον Παππά για την ΠΑΕ:

Για το αν θα αναλάβει τη διοίκηση της ΑΕΚ: «Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Παππά και τον Αδαμίδη. Τους εξήγησα ποιο είναι το πλάνο μου και τι πρέπει να γίνει. Με ενδιαφέρει η περίπτωση της ΑΕΚ γιατί είναι ένα μεγάλο «μαγαζί» αλλά δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί έχουμε κάνει μόνο μία συζήτηση. Αν αναλάμβανα την ΑΕΚ θα ήθελα 4-5 επενδυτές ακόμα μαζί μου και βέβαια τους κ. Παππά και Νοτιά όπως και τον κ. Χατζηιωάννου».

Για την περίοδο που ανέλαβε την Παναχαϊκή: «Ακόμα και στους Πακιστανούς που ήταν στο λιμάνι τους χρωστούσαν λεφτά από την ομάδα, για να καταλάβετε σε τι οικονομικό σημείο βρισκόταν η ομάδα. Είναι ψέμα ότι άφησα χρέος στην ομάδα καθώς όταν έδωσα εγώ την ομάδα δεν είχε χρέη. Έβαλα πολλά χρήματα στην Παναχαϊκή. Έβαλα πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να μπορέσω να ξεχρεώσω την ομάδα. Μιλάω για ποδοσφαιριστές που ήταν απλήρωτοι και τους πλήρωσα εγώ. Να μου βρείτε έναν που πέρασε από η Παναχαϊκή που δε πληρώθηκε. Για τις προσφυγές που έγιναν το πρώτο εξάμηνο, είναι γιατί δεν ήξερα τους νόμους».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Ο κ. Κούγιας έκανε εξώδικο στον κ. Χρυσακόπουλο που βρίσκεται ακόμα στην ομάδα της Παναχαϊκής για να του παραδώσει όλα τα χαρτιά του συλλόγου. Του πούλησα την ομάδα για ένα... κομμάτι ψωμί να ξέρετε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags