Facebook Pixel "Ίσως σήμερα το... ξανασκεφτώ!"
| 2011-03-22 16:09:00

"Ίσως σήμερα το... ξανασκεφτώ!"

"Ίσως σήμερα το... ξανασκεφτώ!"

Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να έχει νέα επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ ο Κώστας Μακρής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα συμμετάσχει στην ΠΑΕ.

Αυτό έκανε γνωστό με τοποθέτησή του στο "NovasportFM" ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ενώ σχολίασε ότι για την ώρα το... σκέφτεται αν θα εμπλακεί με την ομάδα:

"Είχα μια συζήτηση με τον κύριο Παππά και τίποτα παραπάνω. Το σκέφτομαι για την ΑΕΚ αλλά από την σκέψη, ώσπου να γίνει κάτι είναι πολύ μακριά.

Πρέπει πρώτα να μάθω τι γίνεται με την ομάδα. Δεν έχουμε φτάσει σε επίπεδο ανταλλαγής στοιχείων. Προς το παρόν κάναμε μια συζήτηση για το ρόλο που παίζει, ότι είναι 3η πάντα και ότι δεν της αξίζει αυτό. Σύντομα θα γίνει ένα ραντεβού ακόμα. Ισως και σήμερα".

Πρόσθεσε επίσης: "Αν είναι κάτι στο οποίο θέλουν βοήθεια μπορώ να βοηθήσω. Ξέρουν ότι γνώσεις έχω στο ποδόσφαιρο αλλά δεν μ’άφησαν να τις δείξω στην Ελλάδα.

Εφυγα πικραμένος από την Πάτρα. Και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να συνεργάστηκε μαζί μου και να μην πληρώθηκε. Κι ας λένε διάφορα για μένα κάποιοι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags