Facebook Pixel Τον κράτησε μη χάσει το κελεπούρι!
| 2011-03-22 18:10:00

Τον κράτησε μη χάσει το κελεπούρι!

Τον κράτησε μη χάσει το κελεπούρι!

Με το ζόρι κράτησε τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ ο Αδαμίδης! Δεν τον άφησε να πάει στην Χέρκουλες, με την οποία συμφώνησε την Κυριακή. Πάλι επιβεβαιώνεται ο sportdog!

Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν άφησε τον Μανόλο Χιμένεθ να φύγει από την «Ένωση»! Το αποκαλύπτουν σήμερα οι Ισπανοί που αναφέρουν ότι ο Χιμένεθ είχε συμφωνήσει προ ημερών σε όλα με την Xέρκουλες, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνάντηση που είχαν δεν του επέτρεψε να φύγει!

O sportdog έχει γράψει από τις 6 Φεβρουαρίου για την επιθυμία του Χιμένεθ να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έρχεται τώρα η ισπανική «Diario Informacion» να επιβεβαιώσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «σκύλου».

Το δημοσίευμα από την Ισπανία γράφει ότι η Χέρκουλες μετά τον εντός έδρας διασυρμό της από την Οσασούνα (0-4) την περασμένη Κυριακή, απέλυσε τον Βίγκο και άρχισε επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η νεοφώτιστη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα είχε βρει σε όλα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, ωστόσο το deal χάλασε μετά από συνάντηση που είχε ο Χιμένεθ με τον Αδαμίδη!

Σε αυτό το ραντεβού ο πρόεδρος της ΑΕΚ απέτρεψε τον Ισπανό τεχνικό να φύγει και έτσι η Χέρκουλες στράφηκε στη λύση του Χουάν Κάρλος Μαντιά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags