Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός κάλεσε τον… Παναθηναϊκό
| 2011-03-22 19:49:00

Ο Ολυμπιακός κάλεσε τον… Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κάλεσε τον… Παναθηναϊκό

Πρόσκληση –μεταξύ άλλων- και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκο Ρισβά, να παραστεί στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη, απέστειλαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά:

«Στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης έχουμε καλέσει προέδρους από πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους του Πειραιά και της Αθήνας. Μεταξύ αυτών φυσικά τον Π.Α.Ο., την Α.Ε.Κ., τον Εθνικό, τον Πανελλήνιο, τον Ιωνικό κ.α.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Π.Α.Ο. κ. Νίκος Ρισβάς επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Νίκο Καραχάλιο τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία αλλά θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, νωρίτερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Καραχάλιος είχε κάνει αναφορά και εγκωμίασε το αντίστοιχο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξηγώντας ότι αυτές οι δράσεις αποτελούν πλέον μονόδρομο για όλους τους συλλόγους καθώς η γενικότερη οικονομική ύφεση έχει πλήξει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σίγουρα, θα παρευρεθούν στο φιλικό ο πρόεδρος του Εθνικού, κ. Αναστάσιου, ο κ. Γκούμας για τον Πανελλήνιο, εκπρόσωπος της Διοίκησης της ΑΕΚ και πιστεύουμε και πολλοί άλλοι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags