Facebook Pixel Δεν φταίει ούτε ο Φρέιτας…
| 2010-12-30 20:49:00

Δεν φταίει ούτε ο Φρέιτας…

Δεν φταίει ούτε ο Φρέιτας…

Ο Νιόπλιας μας είπε ότι «δεν φταίει» το μεσημέρι, το απόγευμα ο Φρέιτας είπε τα… ίδια, χτες είχαμε τον Κέζο, οπότε ποιος φταίει για τα αγωνιστικά χάλια του Παναθηναϊκού;

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αρνήθηκε από τη μία ότι μίλησε απαξιωτικά προς τους παίκτες της ομάδας και από την άλλη ότι δεν τον αγγίζουν αυτά που λέγονται…

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας.

Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπο μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.

Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτηση μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.

Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωση μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags