Facebook Pixel «Σιωπή» συνιστά ο Αντωνίου…
| 2010-12-30 20:54:00

«Σιωπή» συνιστά ο Αντωνίου…

«Σιωπή» συνιστά ο Αντωνίου…

Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστούν αυτήν τη στιγμή την κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι η σιωπή, είπε ο Κώστας Αντωνίου.

Το leoforos.gr επικοινώνησε με τον πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου και ζήτησε την άποψη του για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αλλά και τα όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στη σημερινή του συνέντευξη.

Πως βλέπεις τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα να βρίσκεται στο στόχαστρο και να πυροβολείται από παντού; Σήμερα μάλιστα ο Νίκος Νιόπλιας σε κατηγόρησε για κάποια πράγματα...

«Θεωρώ πως εμείς που πλέον είμαστε μακριά από την ομάδα πρέπει να την τιμούμε και να την βοηθάμε με την σιωπή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο παρελθόν γιατί αυτό μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό και στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του".

Η γνώμη σου για τον Φρέιτας ποια είναι γιατί έχουν ακουστεί πολλά. Ακόμη και ότι δεν είχατε και τις καλύτερες σχέσεις;

«Δεν θέλω να μιλήσω για όσα έχουν ειπωθεί. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Κάρλος είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συνεργάτη, με τον οποίο είχα άριστη σχέση στο διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Θεωρώ πως είναι εξαίρετος επαγγελματίας».

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags