Facebook Pixel «Τι συζήτηση να κάνεις και τι ανάλυση»
| 2011-03-23 00:45:00

«Τι συζήτηση να κάνεις και τι ανάλυση»

«Τι συζήτηση να κάνεις και τι ανάλυση»

Στην πρώτη του πρόταση τα είπε όλα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον θρίαμβο επί της Σιένα, αφιερώνοντας τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Μετά από ένα τέτοιο ματς είναι δύσκολο να κάνεις συζήτηση ή ανάλυση. Η ομάδα μου ήταν πανέτοιμη. Θα ήμουν ευχαριστημένος και να κερδίζαμε με έναν πόντο σε ένα ματς των play-offs. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Λίγες φορές είχαμε ματς με συμμετοχή και των δώδεκα παικτών. Αν δείτε το συνολικά ranking, είχαμε 123 έναντι -2. Σε κάθε παιχνίδι παίζεις για να κερδίσεις. Πέρα από το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κερδίσαμε και στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Και ήταν ό,τι καλύτερο για μας ότι ο Κατσίβελης έπαιξε σε ένα ματς με τόσο ξύλο και τα κατάφερε πολύ καλά. Παίξαμε σύγχρονο μπάσκετ και αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στον κόσμο. Μας βοήθησε πολύ και τον περιμένουμε και στο δεύτερο ματς, όπου τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ», τόνισε.

Για τη συνέχεια της σειράς ανέφερε: «Είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι από τα πέντε. Περιμένουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η Σιένα είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη και πριν τον τραυματισμό του ΜακΚάλεμπ έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Σέβομαι πολύ τον αντίπαλό μας και τον προπονητή του. Θυμηθείτε πως συνέτριψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ξεκινάμε από το μηδέν και πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι. Θέλει προσοχή. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά».

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του Μίλος Τεόντοσιτς και το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Πέμπτη, είπε: «Ο Μίλος ήθελε να βοηθήσει, αλλά δεν ήταν έτοιμος. Παρά τους πόνους που είχε ήρθε το απόγευμα και μου είπε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει. Του είπα πως μπορούμε να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να χάσουμε τον παίκτη. Δεν ξέρω αν θα παίξει. Πρέπει να μιλήσω και με τους γιατρούς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags