Facebook Pixel "Έκλαψα με την ομάδα του Μαρινάκη"
| 2011-03-23 09:21:00

"Έκλαψα με την ομάδα του Μαρινάκη"

"Έκλαψα με την ομάδα του Μαρινάκη"

Στο γεγονός ότι έκλαψε με τον Ολυμπιακό, την ομάδα που έφτιαξε ο καλός του φίλος και κουμπάρος Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν πήρε το πρωτάθλημα με τη μεγάλη νίκη εναντίον της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Μανόλης Κονταρός.

Ο τραγουδιστής, που βρίσκεται στη Γερμανία και αναρρώνει μετά από ένα σοβαρό τύχημα που είχε, σχολίασε χαρακτηρτιστικά στο «Φως»:

Για το μήνυμα που έστειλε στον Μαρινάκη μετά το ματς:

«Ναι , είναι αλήθεια. Του έστειλα μια μαντινάδα. Παρ’ όλο που τα πόδια μου ακόμα δεν πατούνε, μ’ ετσά χαρά που μου ‘δωσες, θαρρώ ότι πετούνε».

Για το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Μαρινάκης είναι πάνω από όλα Ολυμπιακός. Όχι ένας ψυχρός επιχειρηματίας που αγόρασε τον Θρύλο για να φτιάξει φήμη. Πήρε τον Ολυμπιακό επειδή τον αγαπά. Και αυτό έχει φανεί ήδη».

Για την αντίδραση του στο ματς με την ΑΕΚ:

«Έκλαψα την Κυριακή. Από τη συγκίνιση. Διότι χάρηκα διπλά, χάρηκα για τον Ολυμπιακό μας που έβαλε 6 γκολ στην ΑΕΚ και πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα, χάρηκα και για τον φίλο μου τον Μαρινάκη. Απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα έφτιαξε και ότι πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, παρ’ ότι βρέθηκαν πολλοί να το αμφισβητήσουν. Και είχε πολλά χρόνια να συμβεί να έρθει καινούριος παράγοντας στο ποδόσφαιρο και να πάρει πρωτάθλημα με την πρώτη. Νομίζω από την εποχή του Νταϊφά».

Για την μεγαλύτερη φετινή λύπη:

«Όταν αποκλειστήκαμε φέτος από την Ευρώπη. Ήταν η απογοήτευση μεγάλη. Διότι έβλεπα πόση λατρεία έχει στον Ολυμπιακό, ήξερα ότι ήταν όνειρο του να αποκτήσει αυτή την ομάδα και δεν άρχισε καλά η προσπάθεια του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags