Facebook Pixel Τρέχει κάτι με Ερνέστο;
| 2011-03-23 10:00:00

Τρέχει κάτι με Ερνέστο;

Τρέχει κάτι με Ερνέστο;

Μετά το "αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου" του Βαλβέρδε, έρχεται ισπανικό δημοσίευμα που φέρνει τον Bάσκο υποψήφιο για τον πάγκο της Μπιλμπάο! Τυχαίο;

Εμείς ρεπορτάζ -για την ώρα- δεν έχουμε. Απλή παράθεση γεγονότων κάνουμε…

Βγαίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε χθες, δύο ημέρες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, και παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη στην μεγαλύτερη εφημερίδα της πατρίδος του («Marca»).

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ξεκινούν ως εξής:

"Η φυσική μου θέση είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου".

Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ερμηνεύσουμε το "αργά ή γρήγορα" του Βαλβέρδε. Ωστόσο, ήρθε στο …καπάκι ένα χθεσινοβραδινό ισπανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elathletic.com», το οποίο μας έβαλε σκέψεις στο μυαλό ότι δεν το είπε τυχαία το "γρήγορα" ο Ερνέστο.

Προσέξτε τι γράφουν οι Ισπανοί:

"Οι φήμες για αλλαγή προπονητή πολλαπλασιάζονται στο Μπιλμπάο. Ο Βαλβέρδε βγαίνει στο προσκήνιο. Ο Καπαρός δήλωσε ότι από τις 30 Ιουνίου θα είναι στην αγορά εργασίας. Ποιος θα είναι τεχνικός της Ατλέτικ την επόμενη περίοδο;

Η παρουσία του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο της Ατλέτικο χάνει έδαφος. Η κακή πορεία της ομάδας με 4 πόντους στα 7 τελευταία ματς επηρεάζουν την τελική απόφαση του πρόεδρου Μακούα που το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού. Έρχονται εκλογές και ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να φτάσει εκεί με έτοιμο προπονητή.

Σε αυτό το σενάριο προκύπτει η πιθανότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε που παίζει γερά στα προγνωστικά. Ο Βαλβέρδε ξέρει καλά την Ατλέτικ Μπιλμπάο και προέρχεται από δυο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Θα προκύψει τρίτος υποψήφιος;".

Μάλιστα, το δημοσίευμα καλεί τους φίλους της Μπιλμπάο να ψηφίσουν αν προτιμούν για τον πάγκο της ομάδας τους τον Καπαρός ή τον Βαλβέρδε.

Το θέμα, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο: Τρέχει κάτι με τον Βαλβέδε; Γιατί από τα παραπάνω είναι λογικό να πιστέψει κάποιος ότι ο Βάσκος θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και ότι, μάλιστα, έχει αρχίσει ήδη τις διαδικασίες επαναπατρισμού.

Μήπως πρέπει να πάρει επίσημα θέση και ο Ολυμπιακός; Και να διαψεύσει τα σενάρια; Αν είναι σενάρια βέβαια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags