Facebook Pixel Ερνέστο σε Μανόλο: "Ήθελαν να σας διαλύσουν"!
| 2011-03-23 11:30:00

Ερνέστο σε Μανόλο: "Ήθελαν να σας διαλύσουν"!

Ερνέστο σε Μανόλο: "Ήθελαν να σας διαλύσουν"!

Ο Χιμένεθ αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του τη συνομιλία που είχε με τον Βαλβέρδε μετά το ντέρμπι. "Ήταν λάθος τα συνθήματα του Αδαμίδη, δεν έπρεπε να τους προκαλέσουμε"!

Ο "σκύλος" σας είχε γράψει ότι οι ξένοι του Ολυμπιακού είχαν πληροφορηθεί για το βίντεο με τα συνθήματα του Αδαμίδη και του Δημητριάδη κατά των «ερυθρολεύκων» και ήθελαν να απαντήσουν στο γήπεδο.

Το επιβεβαίωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ο Ισπανός αποκάλυψε και την κουβέντα που έχει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη συντριβή του 6-0 και -εκ των υστέρων- έκρινε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έπρεπε να προκαλέσει με την συμπεριφορά του τον Ολυμπιακό...

"Μίλησα με τον Βαλβέρδε μετά τον αγώνα και μου το είπε ότι οι παίκτες του είχαν έξτρα κίνητρο γιατί είδαν το βίντεο από τους πανηγυρισμούς μας την περασμένη Τετάρτη στο αεροδρόμιο. Ήταν λάθος μας αυτό. Δεν έπρεπε να γίνει.

Εμείς δεν είμαστε οπαδοί και δεν έπρεπε να προκαλέσουμε τους αντιπάλους μας, τραγουδώντας συνθήματα εναντίον τους", είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

"Ο Βαλβέρδε μου είπε ότι όταν οι παίκτες του είδαν το βίντεο του έλεγαν ότι δεν ήθελαν απλά να μας νικήσουν, αλλά να μας διαλύσουν!".

Όπως καταλαβαίνετε ο Χιμένεθ αποδίδει τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στα …συνθήματα του Αδαμίδη και όχι στα δικά του λάθη.

Εύγε Μανόλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags