Facebook Pixel "Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί"
| 2011-03-23 13:56:00

"Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί"

"Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί"

Έρμαιο των διαθέσεων εκείνων των «οπαδών» του που δεν διστάζουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα,  για να αποδείξουν ότι κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του, κινδυνεύει να γίνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Νίκο Κατσαρό.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Θ. Ζαγοράκη, σύμφωνα με την οποία όχι μόνο δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την ΠΑΕ, αλλά αντίθετα τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον πείσμωσαν και αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του, βάζει τέλος -φαινομενικά- στην κρίση που είχε ξεσπάσει.

Τουλάχιστον στο διοικητικό επίπεδο ο σύλλογος δεν μπαίνει στην περιπέτεια της ακυβερνησίας, ωστόσο τα προβλήματα που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια την περασμένη Τετάρτη δεν λύθηκαν. Και το χειρότερο είναι ότι από τις δηλώσεις του Ζαγοράκη προκύπτει ότι, για μια ακόμη φορά, σπρώχτηκαν κάτω από το χαλί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για «προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας» αλλά και για κάποιους «που βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία».

Μιλάει καθαρά δηλαδή για ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον ΠΑΟΚ και που κατά την άποψή του υπονομεύουν την προσπάθεια που κάνει να «συνεχίσει» όπως αναφέρει «την πορεία αναγέννησης της ομάδας».

Ο πρόεδρος ασφαλώς γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί, αλλά δεν θέλει να τους κατονομάσει. Οπως επίσης δεν κάνει καμιά αναφορά στους 50-100 «οπαδούς» που τίναξαν στον αέρα τον ημιτελικό με την ΑΕΚ και που προκάλεσαν μια ακόμη μεγάλη οικονομική ζημιά στην ΠΑΕ με τα πρόστιμα και την ποινή να δώσει χωρίς θεατές κάποια από τα επόμενα παιχνίδια. Αραγε όλοι αυτοί περιλαμβάνονται στους «κάποιους» που προσπαθούν να απαξιώσουν την ομάδα; Από τις δηλώσεις του δεν φαίνεται να προβληματίζεται για όλα αυτά ούτε φυσικά πώς σκοπεύει να εμποδίσει την επανάληψη τέτοιων περιστατικών. Στον ΠΑΟΚ -δυστυχώς- υπάρχει μέτωπο εναντίον του Ζαγοράκη, που λογικά θα εμφανίζεται με διάφορους τρόπους, όποτε του επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Το γνωρίζει αυτό ο πρόεδρος, αλλά είναι φανερό ότι δεν θέλει να πάει σε κόντρα με αυτούς που το εκφράζουν. Ετσι όμως ο ΠΑΟΚ, που τόσα προβλήματα αντιμετωπίζει, θα βαδίζει συνέχεια επάνω σ' ένα τεντωμένο σχοινί. Θα είναι δηλαδή ουσιαστικά έρμαιο των διαθέσεων εκείνων των «οπαδών» του που δεν διστάζουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags