Facebook Pixel Μακρής, τέλος για ΑΕΚ
| 2011-03-23 14:34:00

Μακρής, τέλος για ΑΕΚ

Μακρής, τέλος για ΑΕΚ

Τελειωμένη θεωρεί η Ελευθεροτυπία την υπόθεση Μακρή στην ΑΕΚ. Κι όταν λέμε τελειωμένη, εννοούμε με αρνητική εξέλιξη. Ότι, δηλαδή, δεν θα γίνει τίποτα.

Διαβάστε τι γράφει στο σάιτ της η Ελευθεροτυπία και τι λέει για τον Μακρή, αλλά και τον Δαλακούρα:

«Εν τη γενέσει της ναυάγησε η περίπτωση εμπλοκής του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Κώστα Μακρή στην ΑΕΚ, από την οποία διαψεύδεται πως υπάρχει ενδεχόμενο εισόδου στα διοικητικά του 73χρονου εφοπλιστή Γιώργου Δαλακούρα, που κατά το παρελθόν έχει διατελέσει βουλευτής της Ν.Δημοκρατίας, διοικητής του Αγίου Όρους (διαδέχτηκε τον Σταύρο Ψυχάρη) και αντιπρόεδρος στην ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του '70, με διοίκηση Μπάρλου.

“Καμιά ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο δεν μπορείς να αγοράσεις μέσα σε δυο-τρεις μέρες. Ζήτησα προθεσμία έξι μηνών για να κάνω την προεργασία μου. Να βάλω λογιστές και δικηγόρους για τους σχετικούς ελέγχους.” δήλωσε αργά το βράδυ ο κ. Μακρής, λίγο μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τους κ.κ. Παπά και Αδαμίδη. Ουσιαστικά “ξεφουσκώνει” η ιστορία καθώς από την ΠΑΕ ζητούσαν άμεση εμπλοκή και οικονομική συνδρομή.

Ο Βασίλης Δαλακούρας, ένας εκ των τριών γιων του εφοπλιστή διέψευσε το βράδυ πως υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ και μάλιστα τόνισε ότι η οικογένεια του είναι ενοχλημένη από τη φημολογία που φούντωσε το βράδυ στο διαδίκτυο. Και από την ΑΕΚ διαψεύστηκε η φημολογία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Φεβρουάριο έγινε διερευνητική επαφή του κ.Δαλακούρα σε συνάντηση με τον Πέτρο Παπά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags