Facebook Pixel Έπεσε από τα σύννεφα ο Βάσια
| 2011-03-23 14:44:00

Έπεσε από τα σύννεφα ο Βάσια

Έπεσε από τα σύννεφα ο Βάσια

Έκπληκτος δήλωσε ο Χατζηπαναγής από τα σενάρια που δημιουργήθηκαν, μετά τη γραπτή δήλωσή του, για τα χρήματα που του χρωστάει η ΠΑΕ Ηρακλής. Δηλαδή, ότι ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στην αδειοδότηση της ομάδας...

Ο Βάσια με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» μίλησε αρχικά για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε:

«Γιατί αναστάτωση βρε παιδιά; Εγώ απλά δεν ήξερα κάποιον άλλο τρόπο για να εκφραστώ, ήταν ένα προσωπικό μου παράπονο. Στην ιστορία αυτή εμπλέκομαι εγώ και ο συνέταιρος μου, κανείς άλλος, δεν μπορώ να κάνω εγώ ζημιά στον Ηρακλή απλά αισθάνθηκα ότι με γελοιοποιούν, από τα Χριστούγεννα και μετά με έχουν «στήσει» σε 10 ραντεβού. Είμαι 56 χρονών και δεν μπορεί κανείς να με βάλει να βγάλω ανακοίνωση για λογαριασμό του, είναι προσωπικό το θέμα.

Είναι προσωπικό το θέμα, δεν θέλω να βάλω προβλήματα στην αδειοδότηση της ομάδας, όλοι ξέρουν πόσο Ηρακλής είμαι, δεν πούλησα ποτέ την ομάδα, χρυσάφι μου έδιναν και δεν έφυγα. Καλύτερα να κλείσουν τα γήπεδα μου παρά να πέσει ο Ηρακλής. Τους ζήτησα να πληρώσουν τα λειτουργικά έξοδα για να μην κλείσουν τα γήπεδα, όλα τα παιδιά που έρχονται εκεί είναι Ηρακλάκια και είναι στενοχωρημένα με την κατάσταση αυτή, όπως και οι γονείς τους. Στην αρχή της σεζόν έκανα 50% έκπτωση στην ομάδα και ανέλαβαν να πληρώνουν και το ρεύμα για να μπορούν να λειτουργούν τα γήπεδα. Ξευτίλα γίναμε τώρα και οι 2 με ό,τι έγινε».

Για αυτά που αναφέρει περί ανησυχίας για  την αδειοδότηση: «Είπα ότι ανησυχώ γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχουν χρήματα να πληρώσουν ούτε εμένα, δεν θέλω να κάνω ζημιά στον Ηρακλή. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα, εμένα με πείραξε η γελοιποίηση στο πρόσωπο μου, δεν το συνεχίζω όμως γιατί έγινε πολύς ντόρος τώρα, απλά κι εγώ από την πλευρά μου ήθελα να εξασφαλίσω και τα δικά μου προς το ζειν».

Γιατί δεν είχε βγάλει ανάλογη ανακοίνωση επί Ρέμου: «Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα, γινόταν πληρωμές ενώ το καλοκαίρι όταν η ομάδα είχε πρόβλημα με την άδεια βοήθησα κι εγώ, βγήκα και μίλησα σε ραδιόφωνα κτλ. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Ηρακλή, αλίμονο να έχω εγώ πρόβλημα με τον Ηρακλή. Δεν ήξερα αυτή την στιγμή το θέμα που υπάρχει με την άδεια, ο Ηρακλής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα από εμένα στην αδειοδότηση, με ενδιαφέρει όμως να προπονούνται τα παιδιά. Τώρα όμως γίναμε ρεζίλι όλοι αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία για τον Βασίλη, έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι νοιώθω για τον Ηρακλή απλά θα ήθελα ο Γιάννης Τάκης να είναι πιο συγκαταβατικός. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνω ζημιά στον Ηρακλή, το ξέρουν όλοι αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags