Facebook Pixel "Πάρτε αυτά και... βλέπουμε!"
| 2011-03-23 16:48:00

"Πάρτε αυτά και... βλέπουμε!"

"Πάρτε αυτά και... βλέπουμε!"

Όλο... ιδέες είναι ο Αδαμίδης το τελευταίο διάστημα, καθώς σήμερα ζήτησε από τους Έλληνες παίκτες να λάβουν το 50% των χρημάτων που τους οφείλονται, για να εξασφαλιστεί η άδεια! Προς τιμήν τους απάντησαν θετικά...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα Σπάτα, μαζί με τους Βασίλη Πουλάκο (οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ) και Γιώργο Κωνσταντινίδη (εκτελεστικό διευθυντή) και συγκέντρωσε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του προγράμματος εκγύμνασης.

Εκεί... ξεφούρνισε αυτό που είχε στο μυαλό του, δηλαδή να αποδεχθούν να λάβουν το 50% των οφειλομένων τους, προκειμένου με τα υπόλοιπα χρήματα να καλύψουν οφειλές προς τους ξένους ποδοσφαιριστές. Για να πειστούν, φυσικά, να υπογράψουν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να συμμετέχει στις διοργανώσεις και τη νέα περίοδο.

Η πρόταση έγινε δεκτή από τους Έλληνες, προκειμένου να μη δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους "κιτρινόμαυρους". Πρόθεση της διοίκησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τώρα, είναι ζητήσει από τους ξένους ποδοσφαιριστές να δεχτούν να λάβουν το 70% των οφειλών, με την ευχή να γίνει αποδεκτό το αίτημα της διοίκησης.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κάνει νέα παζάρια με τους Έλληνες, για να πάρουν ακόμα λιγότερα και να τα δώσει στους ξένους! Χρήματα τα οποία, είτε μιλάμε για Έλληνες είτε για ξένους ποδοσφαιριστές, είναι δεδουλευμένα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags