Facebook Pixel Θλάση ο Σίμιτς, εκτός με ΟΣΦΠ ο Τσιμπάμπα
| 2011-03-23 17:26:00

Θλάση ο Σίμιτς, εκτός με ΟΣΦΠ ο Τσιμπάμπα

Θλάση ο Σίμιτς, εκτός με ΟΣΦΠ ο Τσιμπάμπα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Αλεξάντερ Σίμιτς θα μείνει εκτός δράσης δέκα μέρες καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, όπως έδειξε η μαγνητική. Εκτός προπονήσεων έχει μείνει ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ρομέου, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν Πανκρατ και Ταυλαρίδης. Βέβαια, το ιατρικό τιμ είναι αισιόδοξο πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα αμφότεροι θα είναι έτοιμοι. Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν ως και αύριο Πέμπτη (24/3) και μετά θα έχουν δύο ημέρες ρεπό, καθώς υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

Στις προπονήσεις δε συμμετέχει ο Κουζέν που έφυγε για την πατρίδα του, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Τέλος ο Ζοέλ Τσιμπάμπα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «AEL FC ARENA». Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε ότι ο 22χρονος Κονγκολέζος επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα της 30ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Απριλίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πηγή: aelole.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags