Facebook Pixel Πρώτος και... καλύτερος ο Γηραιός!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-23 20:49:00

Πρώτος και... καλύτερος ο Γηραιός!

Πρώτος και... καλύτερος ο Γηραιός!

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου ο Ηρακλής νίκησε 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Μίκρας και ουσιαστικά κλείδωσε την πρωτιά.

Από την μία ο γηπεδούχος Ηρακλής ερχόταν με την ψυχολογία πεσμένη, μετά την ήττα του στον τελικό από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που μετά τα τελευταία γεγονότα επίσης η ψυχολογία ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Και οι δύο ήθελαν τη νίκη και για τους βαθμούς και να ανέβουν στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά έτσι και αλλιώς μία θα ήταν η ομάδα που θα την κατακτούσε.

Αυτή τελικά ήταν ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει εκτός από το τρίτο σετ, επικράτησε του «τριφυλλιού» με 3-0 (25-20, 25-22, 29-27) εξασφάλισε την τετράδα και ουσιαστικά… κλείδωσε και την πρωτιά.

Στον αντίποδα η ομάδα του Γιάννη Λάιου μπήκε σε μπελάδες, καθώς για να μπορέσει να προκριθεί στα πλέι οφ, θα πρέπει να επικρατήσει στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν, με την Κηφισιά εντός και τον Ολυμπιακό εκτός (αν δεν υπάρξει δώρο από τις αντιπάλους της ΕΑΠ).

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags