Facebook Pixel Μας δουλεύουν στον Παναθηναϊκό
| 2010-12-30 23:33:00

Μας δουλεύουν στον Παναθηναϊκό

Μας δουλεύουν στον Παναθηναϊκό

Ρε σεις εκεί στον Παναθηναϊκό, πόσα θέλετε να μας τρελάνετε; Αυτά που γίνονται χθες και σήμερα αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός είναι ένα μπάχαλο από την αρχή της σεζόν.

Ο γυμναστής λέει χθες ότι η ομάδα είναι απροπόνητη και ο προπονητής δηλώνει σήμερα ότι η ομάδα έχει καλή φυσική κατάσταση! Απίθανες καταστάσεις!

Όταν οι δυο άνθρωποι που επιμελούνταν όλο το καλοκαίρι την προετοιμασία και συνεργάζονταν άμεσα δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν η ομάδα έχει ή δεν έχει καλή φυσική κατάσταση, τότε τι περιμένετε να γίνει; Κι όταν το Panathinaikos Lab κάνει επισημάνσεις για δουλειά στο. ρελαντί, τότε γίνεται ακόμα πιο κουλουβάχατα η κατάσταση.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τις δηλώσεις πρώην προπονητή και τέως γυμναστή.

Τι δήλωσε ο Νιόπλιας; ««Εμείς κάναμε μία μίνι προετοιμασία όταν έφυγαν οι διεθνείς τον Αύγουστο. Όταν μετά την Ξάνθη επέστρεψε ο Κώστας Αντωνίου, ο Αντώνης Κέζος μού είπε ότι του έδωσαν εντολή να κάτσει να κάνει μόνο το ζέσταμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα, άλλα είναι τα προβλήματα».

Γράφει ο Κέζος στην ανακοίνωσή του: «Με έκπληξη διαπίστωσα ότι (σ.σ. οι παίκτες του ΠΑΟ) ήταν εξαιρετικά αγύμναστοι στις παραμέτρους της δύναμης, της ταχύτητας και εκρηκτικότητας, οι οποίες είναι βασικότατες στο μοντέρνο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Θεωρώ ότι η διαδρομή μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και η επιστημονική μου κατάρτιση και εμπειρία δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να προσυπογράψω την καταδίκη των επαγγελματιών παικτών του Παναθηναϊκού με τη διατήρηση τους σε επίπεδα «ρελαντί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags