Facebook Pixel "Ο Σάντσες θα παίζει του χρόνου στον Ολυμπιακό"
| 2011-03-24 08:45:00

"Ο Σάντσες θα παίζει του χρόνου στον Ολυμπιακό"

"Ο Σάντσες θα παίζει του χρόνου στον Ολυμπιακό"

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Σάντσες και τις πιθανότητες που έχει να παίζει του χρόνου στον Ολυμπιακό. Και αυτές είναι πολλές! "O Παναθηναϊκός μπορεί να πουλήσει τον Σισέ με 7 εκ.".

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ ξέρει καλά την αγορά της Γαλλίας. Δεν είναι Ελληνας, αλλά ούτε και Γάλλος. Και άλλες φορές στο παρελθόν οι πληροφορίες του έχουν αποδειχτεί εξαιρετικές. Στην συνομιλία που είχα μαζί του λοιπόν μου είπε. «Ο Ολυμπιακός κάνει μία εξαιρετική επιλογή με τον Σάντσες. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και αν δεν είχε εκείνο τον τραυματισμό που τον άφησε πίσω θα ήταν σίγουρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και δεν θα ήταν για τα δόντια του Ολυμπιακού». Όταν του είπα ότι «από όσα γνωρίζω όντως ο Ολυμπιακός τον θέλει τον παίκτη αυτόν, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τον αποκτήσει», μου απάντησε ορθά κοφτά.

«Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Το αντίθετο μάλιστα από όσα γνωρίζω εγώ θα σου έλεγα ότι είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Σάντσες του χρόνου θα παίζει στον Ολυμπιακό». Όταν του ζήτησα περισσότερες εξηγήσεις και αν θεωρεί απολύτως αξιόπιστη την πηγή που του το έχει μεταφέρει, δεν μου είπε ακριβώς αλλά μου άφησε να εννοηθεί ότι είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ή ο μάνατζέρ του αυτός που τα είπε αυτά. Γιατί θεωρώ ότι αυτό υπονόησε. Γιατί η απάντηση του ήταν. «Είναι πολύ σίγουρη η πηγή. Πιο σίγουρη δεν γίνεται. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να ξέρει που θα παίζει του χρόνου ο Σάντσες, είναι αυτός». Όταν επέμεινα περισσότερο δεν μου επιβεβαίωσε ούτε μου αρνήθηκε ότι είναι όντως ο Σάντσες αυτός με τον οποίο μίλησε. Όταν του ζήτησα λεπτομέρειες για την υπόθεση της μεταγραφής μου απάντησε. «Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Δεν έχω μιλήσει με κάποιους από την ομάδα του Σάντσες. Από όσα γνωρίζω όμως θέλουν περίπου 3 εκατ. Ευρώ για να τον δώσουν και νομίζω ότι κάπου εκεί είναι το ποσό στο οποίο θα κλείσει η μεταγραφή».

Οσο για την αφορμή για την οποία με πήρε ο συγκεκριμένος μάνατζερ στο τηλέφωνο είναι για να μάθει τι γίνεται με τον Σισέ και αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Μου είπε μάλιστα ότι αν όντως ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να τον πουλήσει, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν ομάδες που θα πληρώσουν καλά. Και όταν του ζήτησα τι εννοεί με το καλά μου απάντησε. «Τα λεφτά που έδωσε ο ΠΑΟ πριν 2 χρόνια, τα περίπου 7 εκατ. ευρώ, σίγουρα θα τα πάρει πίσω».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags