Facebook Pixel Θέλει να κάνει τον ΠΑΟ ...Πόρτο!
| 2011-03-24 08:52:00

Θέλει να κάνει τον ΠΑΟ ...Πόρτο!

Θέλει να κάνει τον ΠΑΟ ...Πόρτο!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να αναβαθμίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, έχοντας σαν οδηγό τον τρόπο λειτουργίας της Πόρτο.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Τριφυλλιού έχει τονίσει την ανάγκη εκσυγχρονισμού του τμήματος σκάουτινγκ των Πράσινων, και γι αυτό έχει ζητήσει να αναλάβει ένας Έλληνας την εγχώρια αγορά.

Ακόμη έχει ζητήσει το τμήμα να εμπλουτιστεί από κάποιους ξένους, γνώστες της Παγκόσμιας αγοράς, οι οποίοι θα εξαπλωθούν – κυρίως - στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική ψάχνοντας όλο τον χρόνο για «λαβράκια».

Ένα σύστημα δηλαδή με το οποίο εργάζεται η Πόρτο, και με το οποίο έχει συνηθίσει να εργάζεται και ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές. Παίζοντας δηλαδή και τον ρόλο του μάνατζερ προπονητή, όπως γίνεται στις ομάδες της Πρέμιερ.

Για τα παραπάνω όμως θα πρέπει να τοποθετηθεί η διοίκηση, καθώς οι μέτοχοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Φερέιρα. Επομένως, αν δεν δοθεί λύση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε συγκεκριμένες τεχνικές αποφάσεις και λύσεις.

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι κάποιοι από το ΔΣ δεν συμφωνούν με το σχέδιο Φερέιρα, καθώς θεωρούν ότι η λύση να προσληφθεί ένας τεχνικός διευθυντής είναι η καταλληλότερη για τον σύλλογο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags