Facebook Pixel "Ζήτησα συγγνώμη από τον Λέτο"!
| 2011-03-24 09:10:00

"Ζήτησα συγγνώμη από τον Λέτο"!

"Ζήτησα συγγνώμη από τον Λέτο"!

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έγιναν με τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Καραγκούνης στο τηλέφωνο για το θέμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Goal News»:

Για την πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα της εθνικής:

«Δεν ξεχνιέται. Είχαμε πάει στη Μάλτα με απίστευτη πίεση λόγω της ήττας από την Τουρκία. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν ισχυρός, αλλά εμείς δεν είχαμε περιθώρια. Ήταν σημαντική εκείνη η επιτυχία διότι ξεκίνησε ένα σερί που τελικά μας έδωσε την πρόκριση στο EURO 2008. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι λοιπόν για να παραμείνει αυτός ο αγώνας χαραγμένος στη μνήμη μου».

Για τις πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στον όμιλο η εθνική:

«Απέχουμε δυο βαθμούς από την Κροατία, την οποία θα υποδεχθούμε στην έδρα μας. Η γνώμη μου είναι ότι όλα θα κριθούν στην Αθήνα με την Κροατία. Όμως τώρα δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έναν αγώνα που θα γίνει τον Οκτώβριο. Προέχουν τα δυο ματς με την Μάλτα για να κλείσουμε τη φετινή αγωνιστική σεζόν χωρίς απώλειες».

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι:

«Ζήτησα συγνώμη από τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα και μέσω αυτών ζήτησα και από τον Λέτο, παρότι πιστεύω ότι προκλήθηκα. Μετάνιωσα για ότι έγινε. Θέλω όλοι να καταλάβουν πως είμαι άνθρωπος και όχι μηχανή και ότι την ώρα του αγώνα η αδρεναλίνη ήταν στο κόκκινο».

Για αυτά που του έμειναν από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι:

«Δεν μ’ αρέσει να προκαλώ. Ότι συνέβη εκείνο το βράδυ ήταν ένα πάθημα που θα μου γίνει μάθημα και θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ζήτησα συγγνώμη διότι τέτοιες ενέργειες δεν φέρνουν κόσμο στα γήπεδα και απογοητεύουν τα μικρά παιδιά μου μας έχουν πρότυπα. Άρα δεν πρέπει να δίνω κακό παράδειγμα. Ήταν μια κακή παρένθεση. ακόμα και αν προκλήθηκα, δεν δικαιολογείται η αντίδραση μου».

Για αυτά που είπε με τους άλλους παίκτες της εθνικής:

«Θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Επικοινώνησα με τον Καραγκούνη και μου είπε «Βασίλη, δεν πρέπει να κάνει τέτοια λάθη». Σέβομαι απόλυτα αυτό που μου είπε ο αρχηγός της Εθνικής. Όποιος και να το έλεγε θα το σεβόμουν. Θέλω να πω ότι το περιβάλλον της Εθνικής είναι υγιές και μας βοηθά να ξεχνάμε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Φερνάντο Σάντος:

«Σιγά σιγά αρχίζουμε και μαθαίνουμε και κατανοούμε αυτά που θέλει ο νέος προπονητής. Δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι η εθνική θα βελτιώνεται και θα παίρνει νίκες. Θεωρώ ότι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όταν θα έρθουν τα δύσκολα ματς, η ομάδα θα είναι πιο εξοικειωμένη με τις ιδέες του κυρίου Σάντος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags