Facebook Pixel Παίζουν τσάμπα; Είναι μάγκες!
| 2011-03-24 10:45:00

Παίζουν τσάμπα; Είναι μάγκες!

Παίζουν τσάμπα; Είναι μάγκες!

Οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να κυνηγηθούν δεν έχουν θέσει ποτέ οικονομικό ζήτημα, μολονότι είναι απλήρωτοι 10 μήνες και δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ φέτος!

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μαντέψουμε ή να εκτιμήσουμε αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση έτσι όπως τα έχει καταφέρει με τις οφειλές σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές.

Ούτε, φυσικά, θα προβλέψουμε αν ο Νοτιάς θα πεισθεί τελικά να στείλει τα χρήματα που του αναλογούν (γύρω στα 3,1 εκ. ευρώ) για να τακτοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό θέμα για τον σύλλογο (ας αφήσουμε το τι θα γίνει αν δεν πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση).

Εμείς θα σταθούμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στο πώς οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν και να αποδώσουν τα μέγιστα όταν έχουν να πληρωθούν -κάποιοι απ’ αυτούς- από τον περασμένο Ιούνιο! Δηλαδή, όταν έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος εδώ και δέκα μήνες!

Μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που φέτος έχουν ακούσει τα εξ αμάξης από τους οπαδούς για τις εμφανίσεις τους με αποκορύφωμα το κυνηγητό που βιώσαν μετά την "εξάρα" από τον Ολυμπιακό.

Δεν λέμε ότι θα πρέπει να τους λυπηθούμε ή ότι δεν έχουν να φάνε, αλλά θα πρέπει να αναγνωριστεί, τουλάχιστον, σε αυτούς τους παίκτες ότι προς τιμήν τους δεν έχουν θέσει ούτε μια φορά οικονομικό ζήτημα. Και δεν τον χρησιμοποίησαν ποτέ ως δικαιολογία στις αποτυχίες.

Προφανώς γιατί πίστεψαν στις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις της διοίκησης που, φυσικά, πήγαν περίπατο... Γιατί μπορεί να μπήκαν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο, αλλά αυτά αφορούσαν δόσεις της περασμένης σεζόν...

Για παράδειγμα υπάρχει ένας παίκτης, ο Σάχα, ο οποίος έχει να πληρωθεί από τον περασμένο Μάιο! Ο Αργεντινός είναι, άλλωστε, ανάμεσα στους τρεις παίκτες (οι άλλοι είναι Σκόκο και Μπλάνκο) που δεν είχαν υπογράψει τα σχετικά χαρτιά.

Αυτοί οι παίκτες είναι πλέον καχύποπτοι απέναντι στη διοίκηση γιατί βλέπουν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Αυτές οι συνθήκες δεν μοιάζουν, λοιπόν, ιδανικές για να παίξεις μπάλα. Διαφωνείτε; 

Μη ξεχνάτε ότι χθες οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μετά τον διακανονισμό που πρότεινε ο Σταύρος Αδαμίδης δέχθηκαν να πάρουν το 50% των οφειλομένων υπογράφοντας ότι έχουν αποπληρωθεί πλήρως! Και πήραν (νέες) υποσχέσεις ότι θα γίνει η εξόφληση μέχρι τον Ιούνιο...

"Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς;", έλεγαν οι παίκτες βλέποντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags